Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Rijeka wrote:Laufer se soundcheckira na Korzu, live streaming iz mog stana kaže..:"Govorim u snu" i kraj soundchecka
ooooo govooriiim u snuu! jednog dana cu se preseliti u rijeku... tocka...
dobru zabavu kako onima koji ce biti vani na hladnom tako i onima doma na toplom
i naravno, lijepu 2008. vam želim malo unaprijed...
si ju.......................................Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Evo mene doma. Ljuta sam jer sam imala dvoje djece. DVOJE!
I to jedno je ostalo do 3.30, samo sa mnom i cistacicom...
Kao ne moze biti doma sa roditeljima i bratom, a mali nema
jos ni dvije godine. koji shit, jedva cekam da tu zavrsim s poslom...
toliko o '07., '08. ce biti...vidjet cemo.
Niko, javi ako se spustas u grad, ja sigurno idem. Viktor ce valjda izaci na Korzo isto, Dredis mi se nije javio za danas, rekla sam im da mi se jave.
Bit ce ekipa dole, u tone sumnjam. Prosla sam Korzom taman kad
su soundcheckirali Govorim u snu pa sam morala otici nakon toga na bus.
Super izgleda bina i sve dole, bit ce pravi docek. Urbani docek, kako su rekli"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Viktor ce valjda izaci na Korzo isto
Ne valjda, Viktor će sigurno izaći na Korzo jer je otkantao doček u Medulinu...A ne gleda mi se baš Radiohead 31.12. Reko bi čovjek da sam se zaželio dočeka, s obzirom da sam 2007-u dočekao sa 39,5 temp...Nebitno, ako treba bit ću sam u prvom redu, dobro ne baš sam, imat ću prijatelje braću Karamazove http://youtube.com/watch?v=wD2MX3TbMMU
A i Quasarr zvuči super uživo, uživo na probi...Kad već ne mogu oko ubit popodne..Death or glory!0 -
Rijeka wrote:Ne valjda, Viktor će sigurno izaći na Korzo jer je otkantao doček u Medulinu...A ne gleda mi se baš Radiohead 31.12. Reko bi čovjek da sam se zaželio dočeka, s obzirom da sam 2007-u dočekao sa 39,5 temp...Nebitno, ako treba bit ću sam u prvom redu, dobro ne baš sam, imat ću prijatelje braću Karamazove http://youtube.com/watch?v=wD2MX3TbMMU
A i Quasarr zvuči super uživo, uživo na probi...Kad već ne mogu oko ubit popodne..
Ajde, ajde...samo naprijed u prvi red i ima da vristis kao curica: Damir, Damir...!
Uzivajte svi i izsmrzavajte se i za nas koji smo u toplim domovima0 -
pajo wrote:Ajde, ajde...samo naprijed u prvi red i ima da vristis kao curica: Damir, Damir...!
Uzivajte svi i izsmrzavajte se i za nas koji smo u toplim domovima
Zašto "kao" curica:D...Al derem se ja Vava, Vava...Urban mi i nije nešto pojam za vrištanje...
Počela je usrana kiša :mad: ...Katastrofa, sad vidim da ni taj radiohead nije tako nemoguća opcijaDeath or glory!0 -
Cijeloj PJ forum ekipi sve najbolje u Novoj 2008.
žele asfo, snih & Janko0 -
I da, gleda se Radiohead!
Weird Fishes, pa Bodysnatchers...
jako dobro!
Za sad samo ja gledam, Ljubica još uvijek uspavljuje Janka, u 1 i 10???:D
0 -
želim svima sve najbolje u novoj! nadam se da bude bolja nego prošla...
odgledan je radiohead, bilo je predobro!! ja bi jošfaust arp mi je bila baš
fora... zaljubljujem se u radioheadnema više karti za koncerte... :(
0 -
weeee otvorila sam 800-tu stranicu0
-
Sretna Nova Godina svim članovina ove male PJ familije i da nas barem usreće sa jednim koncertom pa makar to bilo 31.12 2008
:D
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Sretna nova svima! Ako bude kao i ova prosla bit ce super, jer to znaci da ce bit jos koncerata.0
-
lestes wrote:odgledan je radiohead, bilo je predobro!! ja bi još
fora... zaljubljujem se u radiohead nema više karti za koncerte... :(0 -
želim sve najbolje svima!0
-
Sve najbolje u 2008 vam želim i nadam se da ste se dobro proveli, na koji god način to biloDeath or glory!0
-
Prvo jutro u ovoj godini proveli smo na snijegu (Platak) ja se nisam usudio skijat jer ne znam pa da prije Pariza ne bi bilo gipsa, stavio sam mp3 PJ naravno i penzionirsko spuštanje sa sanjkama...malo snjega, malo palačinke, super.
Žao mi je što nisam bio sinoć na koncertu na Korzu :(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Sve najbolje svima i od mene
valjda ste svi prezivjeli sinocnju noc, bez strganih zglobova i isaranih zidova po stanu(frend kod kojeg smo slavili farba stan od sutra nadalje, pa je za poklon dobio niz parola, od predizbornih do viceva i dosjetki)
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
gledam ja tako dnevnik nove tv u 17:33 u kojem su se nizali izvjestaji s nove godine.. pa tako bijase prikazana i rijeka. i koga vidim u prvom redu?
viktora i sid.. da prvom.. na ogradi.. bili ste dobrih 5 sekundi..
etoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:gledam ja tako dnevnik nove tv u 17:33 u kojem su se nizali izvjestaji s nove godine.. pa tako bijase prikazana i rijeka. i koga vidim u prvom redu?
viktora i sid.. da prvom.. na ogradi.. bili ste dobrih 5 sekundi..
eto
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hrvatska/20080101_33997_92380.php#video_923800
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music