Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Rijeka wrote:Laufer se soundcheckira na Korzu, live streaming iz mog stana kaže..:"Govorim u snu" i kraj soundchecka
ooooo govooriiim u snuu! jednog dana cu se preseliti u rijeku... tocka...
dobru zabavu kako onima koji ce biti vani na hladnom tako i onima doma na toplom
i naravno, lijepu 2008. vam želim malo unaprijed...
si ju.......................................Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Evo mene doma. Ljuta sam jer sam imala dvoje djece. DVOJE!
I to jedno je ostalo do 3.30, samo sa mnom i cistacicom...
Kao ne moze biti doma sa roditeljima i bratom, a mali nema
jos ni dvije godine. koji shit, jedva cekam da tu zavrsim s poslom...
toliko o '07., '08. ce biti...vidjet cemo.
Niko, javi ako se spustas u grad, ja sigurno idem. Viktor ce valjda izaci na Korzo isto, Dredis mi se nije javio za danas, rekla sam im da mi se jave.
Bit ce ekipa dole, u tone sumnjam. Prosla sam Korzom taman kad
su soundcheckirali Govorim u snu pa sam morala otici nakon toga na bus.
Super izgleda bina i sve dole, bit ce pravi docek. Urbani docek, kako su rekli
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Viktor ce valjda izaci na Korzo isto
Ne valjda, Viktor će sigurno izaći na Korzo jer je otkantao doček u Medulinu...A ne gleda mi se baš Radiohead 31.12. Reko bi čovjek da sam se zaželio dočeka, s obzirom da sam 2007-u dočekao sa 39,5 temp...Nebitno, ako treba bit ću sam u prvom redu, dobro ne baš sam, imat ću prijatelje braću Karamazove http://youtube.com/watch?v=wD2MX3TbMMU
A i Quasarr zvuči super uživo, uživo na probi...Kad već ne mogu oko ubit popodne..Death or glory!0 -
Rijeka wrote:Ne valjda, Viktor će sigurno izaći na Korzo jer je otkantao doček u Medulinu...A ne gleda mi se baš Radiohead 31.12. Reko bi čovjek da sam se zaželio dočeka, s obzirom da sam 2007-u dočekao sa 39,5 temp...Nebitno, ako treba bit ću sam u prvom redu, dobro ne baš sam, imat ću prijatelje braću Karamazove http://youtube.com/watch?v=wD2MX3TbMMU
A i Quasarr zvuči super uživo, uživo na probi...Kad već ne mogu oko ubit popodne..
Ajde, ajde...samo naprijed u prvi red i ima da vristis kao curica: Damir, Damir...!
Uzivajte svi i izsmrzavajte se i za nas koji smo u toplim domovima
0 -
pajo wrote:Ajde, ajde...samo naprijed u prvi red i ima da vristis kao curica: Damir, Damir...!
Uzivajte svi i izsmrzavajte se i za nas koji smo u toplim domovima
Zašto "kao" curica
:D...Al derem se ja Vava, Vava...Urban mi i nije nešto pojam za vrištanje...
Počela je usrana kiša :mad: ...Katastrofa, sad vidim da ni taj radiohead nije tako nemoguća opcijaDeath or glory!0 -
Cijeloj PJ forum ekipi sve najbolje u Novoj 2008.
žele asfo, snih & Janko0 -
I da, gleda se Radiohead!
Weird Fishes, pa Bodysnatchers...
jako dobro!
Za sad samo ja gledam, Ljubica još uvijek uspavljuje Janka, u 1 i 10???
:D 0 -
želim svima sve najbolje u novoj! nadam se da bude bolja nego prošla...

odgledan je radiohead, bilo je predobro!! ja bi još
faust arp mi je bila baš
fora... zaljubljujem se u radiohead
nema više karti za koncerte...
0 -
weeee otvorila sam 800-tu stranicu
0 -
Sretna Nova Godina svim članovina ove male PJ familije i da nas barem usreće sa jednim koncertom pa makar to bilo 31.12 2008
:D CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Sretna nova svima! Ako bude kao i ova prosla bit ce super, jer to znaci da ce bit jos koncerata.
0 -
Iva: pa mala rekli smo ti da idemo u Milano barem dan ranije (išli bi i par dana ranije da nije neka glupa tekmalestes wrote:odgledan je radiohead, bilo je predobro!! ja bi još
fora... zaljubljujem se u radiohead nema više karti za koncerte...

), a na http://www.ticketone.it ima još karata za 17.6. pa idi s nama 17. ujutro, a vraćamo se 19. ujutro, nakon 'našeg' koncerta...ja stvarno ne znam što još čekaš?
0 -
želim sve najbolje svima!
0 -
Sve najbolje u 2008 vam želim i nadam se da ste se dobro proveli, na koji god način to bilo
Death or glory!0 -
Prvo jutro u ovoj godini proveli smo na snijegu (Platak) ja se nisam usudio skijat jer ne znam pa da prije Pariza ne bi bilo gipsa, stavio sam mp3 PJ naravno i penzionirsko spuštanje sa sanjkama...malo snjega, malo palačinke, super.
Žao mi je što nisam bio sinoć na koncertu na Korzu
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Sve najbolje svima i od mene

valjda ste svi prezivjeli sinocnju noc, bez strganih zglobova i isaranih zidova po stanu
(frend kod kojeg smo slavili farba stan od sutra nadalje, pa je za poklon dobio niz parola, od predizbornih do viceva i dosjetki) Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
gledam ja tako dnevnik nove tv u 17:33 u kojem su se nizali izvjestaji s nove godine.. pa tako bijase prikazana i rijeka. i koga vidim u prvom redu?
viktora i sid.. da prvom.. na ogradi.. bili ste dobrih 5 sekundi..
eto
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:gledam ja tako dnevnik nove tv u 17:33 u kojem su se nizali izvjestaji s nove godine.. pa tako bijase prikazana i rijeka. i koga vidim u prvom redu?
viktora i sid.. da prvom.. na ogradi.. bili ste dobrih 5 sekundi..
eto
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hrvatska/20080101_33997_92380.php#video_923800
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 279 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.3K Flea Market
- 39.3K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music