Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Jel netko poznaje ovog tipa ?
E pa vjerujem da znate Roka Lenija Ukića. Pitam jer me zanima je li ga itko vidio u Beču?
To je izjavio u intervjuu za Slobodnu. Već sam mu odavno želio darovati jednu našu PJ majicu, a sad ju je definitivno zaslužio. \m/Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Moram priznati da mi kao košarkaš nije bio pretjerano simpatičan, ali zato kad sam u nekim intervjuima pročitao koje bendove voli i vidio davno neku snimku kako improvizira na bubnjevima... Postao mi je puno draži.
Sad sam ga još išao malo guglati pa sam naletio i na ovu snimku koju je nedavno postaviohttps://www.youtube.com/watch?v=9pda-GIuW3U
Bravo, Roko!
\m/0 -
Samo na brzinu da se javim. Duzna sam fotku zajednicku od subote, da da, Ana Z. ce me opet ospotat. A bit ce ovaj tjedan kad konacno sve fotke prebacim na komp.
Mani je u Sibeniku bilo super. Koncert petak ok, dan putovanja pa malo umora i neka casual fan atmosfera, al zato je subota rasturila. Masni jos jednom, sretan rodjendan, mislim da si dobio najbolji poklon. Jako dobar koncert, atmosfera, setlista...sve. Slazem se s Anom Z. da treba vise starijih pjesama, ove novije su se ponavljale na oba koncerta, al ipak je to jos ta turneja pa ih promoviraju. No drago mi je da su u subotu dosta Boxera sviraliDrago mi je bilo (skoro) sve vas opet vidjeti i druziti se. Vjerujem da je i ostatku ekipe koja je preuzela (Ranko i Masni) bilo u subotu i tokom festa odlicno.
Odoh na more malo pa saljem fotke kad uzmognem."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ma fantastično je bilo sve dane, neki su bendovi malo smorili, ali većina ih je razvalila tako da je ukupni dojam festivala pozitivan.. kad dodaš još i kupanac i blizinu grada, očekivani pogodak!
za roka sam znao da je fan "naše" muzike i da udara bubnjeve poput starog (daleka obala), još da tako odradi i skorašnji basket, nitko sretniji od nasOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Da li je netko možda razmišljao o naručivanju kakvih hoodija sad kad su na 30% sniženju?
Da podijelimo prekobarinu..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
@masni : drago mi je da ste uživali na festivalu i da si dobio onakav rođendanski dar prije festivala.
Kaj se hoodica tiče ja bih kupio jednu Klari, ali nisam vidio to sniženje o kojem pričaš. Ako ga ima, ja se javljam za podjelu troškova. Nadam se samo da nas neće zeznut naša carinska služba. :-SSŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
yes, na to mislim
tih 30% pokrije taman originalnu poštarinu, ali ako se skupimo, uštedimo još nešto sitnoga
also, da li je netko krenuo u pohode na euro bootlege? kako zvuče?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
checkirao sam hudije i nisam nasao nista bas jako uzbudljivo pa preskacem...
glede bootlega, planiram kupiti Trst i Beč... nisam još ništa cuo, ali citam da zvuce jako dobro... cemo cujemoStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Ja hoodie preskačem a za bootlege čekam da svi izađu i onda bi trebao uzeti
Milano, Trst, Beč, Berlin, Oslo i Leeds.
Inače ništa novoga na jugu :-hCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Evo, kod nas ima nesto novo - uokvirili smo Vikinga i predivan je :x
Pa hvala Grudama jos jednom, uz ovu ne bas sjajnu fotku s prikazom postera
Moja radna je isto dobila novi raspored - zanemarite kreativni nered i cinjenicu da muz nije bas idealno pozicionirao okvire (sredit cemo to)
Post edited by _annie_ on0 -
:-bd cool
Viking te gleda jednim okom
p.s.
ali kako to da si izbacila PJ iz special red wall-a?? Kao da su ispali sa top liste hahahaha
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ajme, Niko, pa tek sam sad to skuzila, lol
Zapravo, lijevo od ova tri, na okomitom zidu, nalazi se onaj mali 10c s drvetom, ako se to smatra relevantnim
Nisu ispali s top liste, ali sad kad to kazes, dogodilo se jos nesto znakovito. Na svojoj sd kartici za auto sam vec preko 4 godine glazbu imala podijeljenu u 3 foldera - pj, domace i strano. A sada su 4, ne moram reci sto sam jos izdvojila u posebnu kategoriju0 -
A komarac, koji je bio na red wallu, pravi drustvo onom leptirastom bicu tamo desno na kosom zidu0
-
Evo da ne padnemo na drugu stranicu.
@masni : Kaj, jesmo onda za shopping hudica? I'm all in.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Pitanje za vas iskusnije:
pokušao sam jučer naručiti poster iz Osla, sve je (valjda) prošlo ok, ali na mail nisam dobio order confirmation, a status pod "My Order History" mi je - "pending".
Je li to normalno ili je to neki znak da sam uspio zakasniti i vjerojatno izgubiti toliko željenog gospodina vikinga?
edit: zanemarite, maloprije je ipak stigao mail (nakon 24 h) da je viking na putu. jeij.Post edited by nkdz on0 -
Pravda je spora, ali dostižnankdz said:
zanemarite, maloprije je ipak stigao mail (nakon 24 h) da je viking na putu. jeij.
Odličan izbor, kolega! Još da sam bio tamo i uživo čuo Strangest Tribe X_XŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
Ej, tko je od vas snimao najave za Tenclub Radio? Ajde, priznajte! :-)
Naime, čini mi se da sam upravo čula Samcroa, a pred nešto vremena su pustili i neku curu iz Hrvatske, kao da je bila Cropdustress?0 -
Bome zatišje, nema oprosta!
Tko danas dolazi na Editorse u Factory?
Tko dođe, vidimo se!
Jubilarni 5. koncert..
Na 101ici gostuju od 11h..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
ja dođem... meni jubilarni 4. :-)masni said:
Tko danas dolazi na Editorse u Factory?
Tko dođe, vidimo se!
Jubilarni 5. koncert..
masni, jesmo mi ono bili zajedno na njima u Ljubljani? kad smo furali tebe i Kostu? ili je to bilo nesto drugo...
frend je uspio zaspati na tom koncertu, ali nista cudno za njega, zaspao je on i na Rageu 2008. ... stojecki
Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads