Pearl Jam in Zagreb!

1125612571259126112621290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    pitanje još dodatno svima.. znam da svi rokate u berlin kasnije, ali da ipak pitam da li netko nakon beča ide natrag prema zg-u, ili još bolje, prema rijeci, trebam u petak oko podne biti u rijeci (27.6.) :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Karlhajnc
    Karlhajnc Posts: 120
    baš sam htjela pitati imali netko tko ide Zg-Beč_Zg
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    _annie_ said:

Jao, sad si mislim da moramo i mi u taj Milano otici!!! Sto je najbolje, planiram biti na godisnjem ta dva tjedna i znam da si necu oprostiti ako propustim...
    Ima netko kartu ili dvije viska?

Niko, nekako nemam viziju Kanadjana kako spavaju u hostelu :D

Da Kanađani nisu baš za hostel hahahaha u među vremenu je nestalo i trokrevetne sobe, tako da idemo u hotel...neki ;-)

A ja toliko brijem na taj Milano da mi ni jedan drugi nije ni približno blizu ;-)

CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Mi imamo ekstra krevet u Milanu ako kome treba. Ne sjecam se dal sam to vec rekla pa evo za svaki slucaj. :D I spavamo 19. i 20., Masni, onda za Rijeku. Riječka frakcija ne spava u Trstu, to nam je prakticki periferija. :D
    Evil Little Goat
  • zagi
    zagi Posts: 414
    Karlhajnc said:

idemo ja i legica, ali nismo jos odlucile kojim prijevozom
  • viki1984
    viki1984 Posts: 82
    masni said:

@viki: InMusic u zgu puni rupu 2 dana između trsta i beča :) nema labavo!

No to se zove tempo! Ne znam....moram vidjet s drugom polovicom jel spreman na pet dana rokanja ;)
  • Karlhajnc
    Karlhajnc Posts: 120
    zagi said:

Karlhajnc said:

idemo ja i legica, ali nismo jos odlucile kojim prijevozom
    isto tako :-) a i još razmišljamo da li bi prespavali u Beču

No dakle new moon je 19. i 20. i ima jedan slobodan krevet :-)
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Ja također idem Zagreb - Beč - Zagreb.
    S tim da spavamo u Beču u hostelu Wombats nakon koncerta.
    A i još uvijek nisam siguran za prijevozno sredstvo, vjerojatno bus ili vlak, iako čak i nekako sve intenzivnije razmišljam o autu. :)
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Neko vrijeme se ne javljah, jer vam nisam imao nikakav info za majice ponuditi. Sad imam, pa evo i mene. Dakle, došli smo do točke s koje nema povratka. Do sredine ili kraja sljedećeg tjedna trebali bi imati majice spremne za isporuku pa ćemo onda ugovarati termin meet-upa. Cijena još nije konačno definirana, ali bit će kao i prošli put, oko 45 kn. Nadam se da ste svi upisali u tablicu sve želje, jer mogućnosti za dodatne narudžbe neće biti. Zato se sada izjasnite ili zauvijek šutite. :D
    Kad čitam ove vaše dogovore za Milano, sve sam više siguran da ćemo se nekako i moja bolja polovica i ja naći na San Siru. :D Da ne bi kasnije razbijali glavu što smo propustili.
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • Dirty Frankk
    Šefe, fala za majice =D>

A za San Siro nekako ne sumljam da ćemo se tamo sresti ;)

Idem još jednom bacit oko na tablicu da provjerim, ako je nađem.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    OK, mislim da je sve tu ;-)

Je si li uspio srediti i dječije majice ??
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449

OK, mislim da je sve tu ;-)

Je si li uspio srediti i dječije majice ??

Nema na čemu. Smatram to svojom dužnosti. Naravno, i ove godine je Snih obavio lavovski dio posla.
    Dječje majice bi trebale biti ok, kao i prošli put.
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • Ana2112
    Netko je pitao za Beč... Ja sam mislila vozit u Beč. Spavam dva dana tamo, pa letim u Berlin, spavam dva dana tamo, pa letim u Beč. Pa bi skupila auto i vozila nazad za Rijeku. Mislim da je Sid samnom, za tamo sigurno, za nazad se ne sjecam jer imam previse kombinacija u glavi LOL...
    To nije konacna odluka, ako uleti kakva bolja varijanta, javim.
    Ako tko ima sličnu kombonaciju mogle bi se mi i uvalit k vama, da nas je vise u autu, da je jeftinije... Vidim da je ta germanska strana jos neisplanirana... :) Kakvo je stanje s vlakovima? Zna tko?
    Evil Little Goat
  • Ana2112
    I kul za majice!!! :)
    Evil Little Goat
  • viki1984
    Danas mi se svijet u sekundi srušio. Moram vam ispričat što mi se dogodilo. Dođem ja danas na posao, u školu, i kaže mi ravnateljica da taj tjedan jel, kad sam trebala dobit godišnji za koncerte, nikako ne mogu nigdje!!! Da su stigli rokovi za upise u srednju i da su pomaknuti na baš taj tjedan i da ja kao koordinator moram bit non stop na usluzi učenicima i roditeljima...i da vas više ne gnjavim s objašnjavanjem...nekako uspijem dobit slobodan ponedjeljak pa Trst i dalje stoji, a Beč odmah poslije koncerta za Osijek i s puta na posao, u PJ majici :-) Toliko sam dugo ovo čekala i veselila se da bih sad propustila, ne dolazi u obzir, osim toga, od tolike euforije poslije koncerta vjerojatno neću ni spavat danima ;-)
  • Ja te totalno kuzim, jer se meni skoro desila jako jako slična situacija - sve sam isplanirala, kupila karte i onda mi dodje šefica sa rasporedom za lipanj i krene citat datume na koje moram bit na poslu. Onak, mislim da sam prestala disat u tom trenutku :-) Ali, budući da sam upravo produljila boravak u Amsterdamu za još jedan dan, i ja cu pod dojmom koncerta, s puta na posao, pa sta bude.

Samo se _stvarno_ nadam da se raspored neće mijenjati jer cu se ritualno samoubit :-S

• viki1984
    ote class="Quote" rel="DandelionSeed">Ja te totalno kuzim, jidse meni skoro desila jako jako slična situacija - sve sam isplanirala, kupila karte i onda mi dodje šefica sa rasporedom za lipanj i krene citat datume na koje moram bit na poslu. Onak, mislim da sam prestala disat u tom trenutku :-) Ali, buupućivanjeda sam upravo produljila boravak u Amsterdamu za još jedan dan, i ja cu pod dojmom koncerta, s puta na posao, pa sta bude.

Samo se _stvarno_ nadam da se raspored neće mijenjati jer cu se ritualno samoubit :-S

Lakse mi kad vidim da nisam jedina s ovakvom situacijom...Ma ja jos od totalne nemoci i nevjerice krenula ravnateljici objasnjavat na ciji to koncert idem, kao da ona zna, ma joj dobro da nisam kleknula...držim nam objema fige da nas nista ne sprijeci u nasoj misiji :) ili cu ti se ritualno pridruzit!
  • Dirty Frankk
    Ne daj te se cure \m/
    Ja, da moj zaposlenik želi ići na PJ koncert ne da bi ga pustio nego bi ga i častio koncertom haha
    Ako Be Craft bude opet zapošljavao nekoga stavim oglas i ovdje. Sa PJ lozinkom prolažiš prvi krug bez problema LOL

Idem dalje riješavati smještaje i ostatak turneje. Dobio sam neki mail da od Hostela prelazimo u Hilton za Milano :-O
  • Ana2112
    Hohoho, Hilton! Oj, živote, robijo! :D:D
    Evil Little Goat
  • viki1984
    Niko, ti si najkulerskiji sef ikad \m/ trebala bi poslat svoju ravnateljicu kod tebe na obuku :D