Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Hey ekipica, navratio da vidim što ima novoga ;-)
Dandellion, ako ideš u Amsterdam ajde na oba dva koncerta jer bit će ti ful krivo ako to propustiš nemoj se zeznuti radi okoline koja ne zna što je prava stvar ;-)
masni@ ima vlak iz Milana u 7:35 ako se ne varam ja sam rezervirao i kupio kartu. Vlak će biti pun frikova, ne znam da li još ima mjesta moraš odmah reagirati ako to planiraš.
evo link
https://www.lefrecce.it/B2CWeb/search.do?parameter=changeLanguage&cFID=Gfs1VNVgc4vN&cFID=Gfs1VNVgc4vN&lang=en&searchOutputPg=yCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Iva: sorry kaj nisam ranije odgovorila Ranko. Da, metni slobodno Nizozemce nama, nije frka. Muz mi je promijenio password pa se nisam znala ulogirati dok se on nije vratio iz Kanade.0
-
?!? kako to misliš?!?DandelionSeed said:Vi koji idete, pretpostavljam da ćete ići na oba koncerta. jel?
uvijek se ide na oba! uvijek! bez iznimke!
i dobro nam došla dandelion, sad bi opsovala na ovo ime ali neću- što fali imenima SAMCRO
, pajo, jurasica, annie!?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
a moje drugo pitanje, vezano uz editino, gdje ćemo spavati u milanu?! sad molim da se uozbiljite!... I surfaced and all of my being was enlightened...
:-) Sorry za ime, nisam baš razmišljala o tome da bi moglo bit nepraktično :posipasepepelom:
I hvala za moralnu potporu! Vidim da sam dobro učinila što sam se priključila, sve moje dileme su po kratkom postupku razriješene ;-) Kako je krenulo, ko zna di ću ja još sve završit ovo ljeto - već se vidim kako poslije Amsterdama frenetično tražim karte za MK ili Stockholm recimo..0 -
lol, pogubili smo se... zapravo sam pitao da li da preuzmem sve nizozemce kad sam vec tamo, a i prosli put sam im uzimao... nijesam vam ih mislio uvaliti :-)pajo said:Iva: sorry kaj nisam ranije odgovorila Ranko. Da, metni slobodno Nizozemce nama, nije frka. Muz mi je promijenio password pa se nisam znala ulogirati dok se on nije vratio iz Kanade.
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
dandelion, probaj biti u AMS na jednom koncertu pa otici znajuci da je iducu vecer jos jedan... to ostavlja posljedice, nemojStanding on a hill, staring at a mountain...0
-
Da, čitam topic o Biggest PJ regrets i vidim da ima dosta sličnih situacija :-D A niš, valja mi onda kartu pribavit, nema druge. Ima'l ko viška ili bar ideju kak da to učinim?0
-
ako si na FB, ima ponešto grupa u kojima bi se dalo naci... sto su koncerti blize, pocet ce se pojavljivati karte... ako nisi, reci što ti tocno treba pa mi ostali naculimo usi..DandelionSeed said:Da, čitam topic o Biggest PJ regrets i vidim da ima dosta sličnih situacija :-D A niš, valja mi onda kartu pribavit, nema druge. Ima'l ko viška ili bar ideju kak da to učinim?
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Jesam, na fejsu sam i popratit ću, ali dajte i vi dojavite ako se šta pojavi. Možda bude i tu na forumu kakva prilika. A što mi treba, treba mi jedna karta za Amsterdam 2, nisam zahtjevna, može kakvagod.0
-
Juras! Spavamo u New Moon Hostelu u Milanu, nas akosenevaram 6 za sad...Evil Little Goat0
-
e, kako da uploadam sliku?!?!
i hvala na imenu hostek+la... idem odmah čekirati...... I surfaced and all of my being was enlightened...
New Moon it is! Ja sam rezervirala četverokrevetnu i još je jedan krevet slobodan :-)0
-
evo i ja rezevirala sobu u new moon!
ihaaa... 2 dana...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
fuckyeah! new moon ce biti frikovski hedkvorters! i pun je yellow moonova!!
i nas je tri u sobi tako da ako ko jos treba krevet mislim da u sve sobe stane 4 ljuda.Evil Little Goat0 -
Ja sam danas isto naletio na New Moon Hostel između ostalih.
Poslao sam mail Kanađanima da se odluče za njega hahahaha
Sad čekam, nadam se da će brzo odgovoriti pa da i mi rezerviramo tamo ;-)
Na mom countdown-u je trenutno 42 dana, 21 sat, 43 min, 19 sec ;-)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Heeeej dragi ljudi!! Joj još malo ;-) Uzbuđenje raste svakim danom :-) Pratim vas redovito, nešto manje pišem ali sad ću se i ja aktivnije uključit. Tko sve ide u Trst i Beč? Što planirate u ovoj rupi između?0
-
Jao, sad si mislim da moramo i mi u taj Milano otici!!! Sto je najbolje, planiram biti na godisnjem ta dva tjedna i znam da si necu oprostiti ako propustim...
Ima netko kartu ili dvije viska?
Niko, nekako nemam viziju Kanadjana kako spavaju u hostelu0 -
Koliko ste noći u hostelu?
19. je praznik pa pretpostavljam da se tad kreće? ili 20.-og ujutro? Vidim da je juras napisala 2 noći pa ne znam na koje misli.. ako je od 19., onda je 3 noći do 22., ili planira noć prije trsta spavat u trstu :P
Bome ste izrešetali taj new moon, nema više za 20.
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music