Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Neka odbrojavanje zapocne!DandelionSeed said:
Mislim da ću ko u vojsci nabavit kalendar i počet križat dane, majkemi.viki1984 said:
Ej dobrodosla! Ah, potpuno te razumijem i vidim sebe kad sam se prije nekoliko mjeseci pridruzila ovoj super ekipija cu također po prvi puta vidjeti PJ na ovoj turneji i od pomisli same mi srce zatreperi
\:D/ \m/
0 -
Frickin 10c podignuo cijene shippinga mamicu im njihovu
sad za poster poštarinu je 19 dolara.....nisu normalni :-(CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
aaa jel još mogu naručiti majce?0
-
nisam vas ništa pročitala samo u panici skužila da su majce u pripremi :-D0
-
Prije svega isprika svima na koje sam "vikao" kad vas dugo nije bilo ovdje. Mea culpa. Onda je red da i ja poželim dobrodošlicu novom cvjetku u našoj ekipi.
Muškarci, postajemo opasno ugrožena manjina.
Sve u svemu, u našoj maloj zajednici nikada nikome nije bilo loše, pa mislim da neće ni Maslačkovom sjemenju, koliko god nježno i krhko bilo.
Obavijest glede majica: upisujte se i dalje, ali proces moramo privesti kraju da bih mogao naći najpovoljniju ponudu i da ih dobijemo na vrijeme, a ne nakon turneje. Valja imati na umu da će mnoge tiskare bit zatrpane poslom zbog Svjetskog prvenstva.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Iva: sorite ekipica, mi se tek sad upisali.
Od stranaca mi kupujemo sljedecima:
Sergio
Hinn
Haukur
Dimi
Jason
Sophie
Laura
Leonie
Jos smo mislili dodati Mierellu i Dennisa, ali ne znamo jel' njima netko vec kupuje.
Jel' ima jos nekoga kome trebamo kupiti? Ajde nam pliz spomenite ako smo koga zaboravili da ih dodamo.Post edited by pajo on0 -
hej, ljudici, nestignem vas bas citat, ni pisat, samo da pozelim dobrodoslicu novom clanu!!
za majce sam se predbiljezila, a ako netko ima karte za wrechter kojih se zeli rijesiti nek mi se javi...0 -
Mislim da ste svih pokrili hahahahahapajo said:Iva: sorite ekipica, mi se tek sad upisali.
Od stranaca mi kupujemo sljedecima:
Sergio
Hinn
Haukur
Dimi
Jason
Sophie
Laura
Leonie
Jos smo mislili dodati Mierellu i Dennisa, ali ne znamo jel' njima netko vec kupuje.
Jel' ima jos nekoga kome trebamo kupiti? Ajde nam pliz spomenite ako smo koga zaboravili da ih dodamo.
Ja sam računao Kanađane i to je to ;-)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Ispricavam se sto kasnim s narudzbom majica. Iz daleke Australije dobih poruku kome da jos narucimo, a ja nisam ni skuzila da se narucuju... ups. Malo mi smeta ovaj sad vec stari izgled foruma, ne mogu se nikako nauciti pa se ne logiram cesto..prerijetko cak. Sad cu se upisat, evo trcim. Planovi za put su vise manje tu, Ana je sve rekla za nas 2, jedino moramo do Beca nekako doci 24.
Bok, nova fanice, moram te pozdravit i odmah komentirat tvoju zelju za Werchter. Festival je odlican, meni valjda jedan od boljih, iako nisam bila na masu njih. No, ako ti je samo do PJ-a, radije odi na jos koncert-dva solo PJ, a ne festival jer je obicno set kratak na wechteru i 2010. kad su svirali mi iz prvog reda smo ih vidjeli samo pola jer su stajali ful iza, na pola pozornice. Meni je osobno zaista super festival i uvijek je dobar lineup i ici sva 4 dana sa super ekipom je pun pogodak, jedino onda bih opet isla. Ovako cu za PJ koncerte radije izdvojit vrijeme i novac pa bit sretna sa dugim setovima i tko zna kakvim pjesmamaSta ces kad postanes razmazen nakon nekog vremena.
Post edited by cropdustress on"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Do kad trebamo naruciti?
Iva i Mario, Ana je pisala za Radio Roba, Mirelli i Denisu mogu uzet ja kad ste vi vec svima ostalima
Samo ne znam velicine bas...
Post edited by cropdustress on"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Pozdrav novoj članici, dobrodošla!
Ja budem se još samo ubacio s komentarom kako onaj PJ tribute bend koji smo spominjali prije nekoliko stranica (Jeremy's Alive) - svakim nastupom postaje sve bolji.
Ove subote su imali nastup u Hard Placeu koji je potrajao nešto sitno preko 2 h.
29 pjesama (tako su barem oni tvrdili, nisam brojao), u odnosu na nastup u Vintageu su naučili još nekoliko novih stvari (čak i Nothing as It Seems, Getaway, Small Town su prve koje mi trenutno padaju na pamet, iako sam siguran da ih je bilo još, ali mi mozak trenutno baš i ne funkcionira u previsokoj brzini), ubacili improvizacije. radili stage dive...
Dobili su i novog bubnjara koji mi djeluje jači od dosadašnjeg (iako i dalje uspijevaju pretjerano ubrzati gotovo sve pjesme).
I tak. U svakom slučaju, bilo je zabavno.0 -
ahoj!
ja se jos nisam do kraja zbrojio za majice... mislio sam opet nizozemcima uzimati, imam velicine negdje od prosle turneje... bit cu u amsterdamu pa im mogu odmah i uvaliti majice uz pusu i bajadere
Sid, hoces onda da ti maznem mirellu i dennisa? jos evelien i ako hocete australci da onda i za Leonie uzmem pa da im u paketu predam?
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Pozdrav Dandelion :-h
malo sam ispao iz toga, a skužio da ove godine tijelovo pada fino 19.6., taman za početak road tripa prema milanu?
da da tako mi planiramo, lagani roadtripić prema Milanu via Istra i nazad za Trst. Za sad još nema detaljnog plana, osim da su sve opcije otovrene bilo šatora ili ho(s)tela.0 -
pih! support za Milton Keynes su BRMC...
ajd nek to preslikaju na ovaj dio svemiraStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Ok, ne moram vam ni reći kakav je kaos ova informacija uzrokovala u malom svemiru naše obitelji.siljo said:pih! support za Milton Keynes su BRMC...
ajd nek to preslikaju na ovaj dio svemiraGlava obitelji (a to nisam ja) odlučila je da moramo biti na tom koncertu. I tako će, eto, Milton Keynes upasti u priču ljeto s PJ + BRMC.
Ako se ne varam, Potato je rekla da će biti tamo. Navodno, genijalno mjesto za koncerte. Jedino što je na otvorenom, za 500.000 ljudi. Sve ostalo je idealno.)
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
samo sam vas čekaoSAMCRO said:
Ok, ne moram vam ni reći kakav je kaos ova informacija uzrokovala u malom svemiru naše obitelji.siljo said:pih! support za Milton Keynes su BRMC...
ajd nek to preslikaju na ovaj dio svemiraGlava obitelji (a to nisam ja) odlučila je da moramo biti na tom koncertu. I tako će, eto, Milton Keynes upasti u priču ljeto s PJ + BRMC.
Ako se ne varam, Potato je rekla da će biti tamo. Navodno, genijalno mjesto za koncerte. Jedino što je na otvorenom, za 500.000 ljudi. Sve ostalo je idealno.)
)
dođe mi da i ja opet pokrenem neke stare kombinacije :-?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
WizzAir, cca 140EUR
Ljubljana-Luton... 10.07. 11.35-12:50
Luton-Ljubljana... 12.07. 07:50-11:05
od Lutona do Milton Keynesa ima 40.4km cestom, a to je manje i od maratona... preko polja i nešto manje
just sayin'! :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Ja bih još i izdržao, za ženski dio obitelji nisam ziher. U štiklicama preko polja ne ide.
) Hvala za info o Wizzu. Oni mi nisu pali napamet.
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
hahaha i ja sam bacio pogled na avionske karte za Milton 1500 kn DU - London direkt i nazad
e još kad bi to rekao ženi hahaha ne bi doživio ovaj prvi dio turneje ;-)
btw
čekam neke frendove iz ZG za majice pa čim doznam size & color upisujem se u tablicu i to je to ;-)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Hi Guys,
some of you may travel from Croatia to Trieste through Ljubljana on 22nd June.
Anyone with a spare seat in a car, or a bus maybe? If so, please, drop me a line. Thanks!1996 Budapest
2000 Prague, Katowice I, Katowice II, Salzburg
2006 Prague, Vienna
2007 Nova Rock, Nijmegen
2009 Berlin, Manchester, London
2010 Dublin, Belfast, Venice
2012 Amsterdam I, Amsterdam II, Prague, Berlin I, Berlin II
2014 Amsterdam I, Amsterdam II, Trieste, Vienna
i wish i was as fortunate as fortunate as me...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch