Pearl Jam in Zagreb!

1125012511253125512561290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    AMO TE MAJICE DA DOGOVORIMO

Vrijeme će brzo proći, nemamo što čekati ;-)

Igore, daj fotke sa dizajnom opet
    Gordane, daj tablice
    Šefika daj pivu :)) :D;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: evo linka http://grafotopia.com/pj/2013/

Mi bismo htjeli bijele, jednu za curice i jednu za decke, obje L, ovu verziju bez palmi, samo s morskim psima (ili su to valovi). Pajo hoce i jos jednu crnu, isto L. Ak' nam Gordan opet stavi tablicu onda cemo dodati jos kolicina, za brata, za netjaka i tako to...
  • Dirty Frankk
    Da... mislim da i meni ova sa bijelim detaljem u sredini odgovara ;-) sa valovima i jednom sirenom ;-)

Boje majica: crna, bijela, crvena

Kad Gordan stigne složiti tablicu krećemo sa popisom ;-)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Nije me bilo mjesec dana ovdje. :( Falili ste mi. Sto se zbiva= Imamo tour bus za Italiju ili ca???
    Majice naravno da sam IN, pa to moramo imati i ove godine. :)
    Shela, taj Notwist sjecam se da je bio dobar koncert pred par godina u ZG-u, mozda ne bi bilo lose zaletit se do gore opet, razmislit cu :)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Karlhajnc
    Karlhajnc Posts: 120
    Kako sam ispao iz kombinacije sa autima mislim da ću ostati u Italiji što više mogu...pizza, sole, mandolino, cappuccino
    Dakle, šteta bi bila ne spojiti to u malu talijnsku turneju tako da s obzirom da je četvrtak neradni dan, Sanja i ja ćemo put pod kotače već 19. pa spavati negdje po putu..Istra, Italija svejedno. U obzir dolaze i kampovi :-)
    Taj prosto između Milana i Trsta bi onda nekako turistički popunili. Mjesta ima ako ima zainteresiranih.
    Niko imaš neki savjet gdje bi bilo najbolje zaviriti?

QOTSA imam karte za oba :-D

Majce svakako budemo naručivali :-)

Vi ekipa BRMC, zavidim...vidim da ste uživali ko prasci :-D
  • viki1984
    viki1984 Posts: 82
    I ja sam za majice puta dva! Ljudi rado bih se ukljucila u roadtrip ali idemo nazalost samo na dva - trst i bec pa se ne uklapamo u vecinu...kako stvari stoje trebala sam uzet karte i za berlin i milano ali sad je kasno...nisam mogla znat do sada na sto cu sve moci ici...ali minglovanje naravno na ova dva :-)
  • SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    Hello my people! Imamo prvu tablicu. Dakle, na vama je da se u sljedećih nekoliko dana izjasnite koje ćemo grafičko rješenje imati na ovogodišnjoj Euro turneji omiljenog nam vokalno-instrumentalnog sastava. Kako ne bi sve bilo jednostavno, pa da samo birate jednu opciju, zamisao je da rangirata sva tri ponuđena rješenja na način da u stupac s vama najboljim rješenjem stavite broj 1, kod manje dobrog broj 2, a kod najmanje dobrog broj 3. Na dnu ćete vidjeti da se rezultati sami od sebe zbrajaju (čudo tehnike) . :D Pobijedit će ono rješenje koje na kraju bude imalo najmanje bodova.
    Primjer: imamo 20 glasača i svi izaberu kao najbolje isto rješenje. Ono na kraju mora imati 20 bodova: 20 x 1 = 20.
    Dakle, sad kad je sve jasno, prijeđimo na izjašnjavanje. Izjasniti se možete zaključno s nedjeljom, 23. ožujka u ponoć. Za kašnjenje nema opravdanja, osim ako ga ima. Ali mora biti uvjerljivo. ;))
    Ah da, možda vam treba i link na tablicu (sami se upisujete):
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddG1pV2M4eFlacmpvSm80bGprdVpmNXc&usp=sharing

Desno od tablice vidjet ćete kako bi majice mogle izgledati, a ne kako će izgledati. S obzirom na dizajn, možda ne bi bilo loše da razmišljamo o printu na leđa, a s prednje strane stavimo nešto drugo. No, o tom potom. Naravno, takvo rješenje poskupljuje konačan proizvod. No, i o tom potom. Ajmo se sad prvo dogovoriti koje ćemo Igorovo rješenje koristiti.
    Očekujem 100% izlaznost na ove izbore!
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    glasam da grafičko rješenje bude na prsima... na leđima je ruksak :-)

corav sam pa sam samo kopirao glasove Igora i Gordana :D

lajkam crvenu iako ova crna izgleda bas frajerski.. onak, za sastanke i malo svecanije prigode :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • nkdz
    nkdz Zagreb Posts: 106
    Ja sam isto ćorav (odnosno, nema mi neke pretjerane razlike između 1. i 3. ponuđenog dizajna) pa sam onda zato namjerno oderao kontru, da učinim glasovanje mrvicu zanimljivijim. :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    hahaha, osjećala sam se kao da u enigmatskim časopisima rješavam "nađi razliku između dvije slike u 20 točaka" :))
    znači, tako ćorava sam samo prepisala većinu :D
  • Dirty Frankk
    Točan odgovor je Yellow Moon :D

mislim na razliku koju tražite ;)

Black T-shirt only :ar! for me
  • viki1984
    viki1984 Posts: 82
    Jel' sam već spomenula da sam oduševljena dizajnom majice? :D Malo mi falilo da prevagne Yellow Moon, ali ovi valići i bijela pozadina baš dolaze do izražaja...a kod boje još neodlučnija....hoćemo i za boju imat tablicu?
  • SAMCRO
    viki1984 said:

Jel' sam već spomenula da sam oduševljena dizajnom majice? :D Malo mi falilo da prevagne Yellow Moon, ali ovi valići i bijela pozadina baš dolaze do izražaja...a kod boje još neodlučnija....hoćemo i za boju imat tablicu?

Za dizajn zahvaljujemo grudicama. Za majice, odnosno boje će bit tablica s veličinama za izbor. Čim se izjasnimo o dizajnu, iako je već sad pobjednik prilično izvjestan.
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • Dirty Frankk
    Ma daj odma tablicu za majice i idemo se upisivat ;-)
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    siljo said:

glasam da grafičko rješenje bude na prsima... na leđima je ruksak :-)

Takoe! :D
    Upisala sam se.
    I ne mogu se odlucit izmedju crvene i crne pa ce vjerojatno bit obje. LOL

Evil Little Goat
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Jako su lijepe majice! Opet cemo imat najbolju obleku na touru. Ja prepisah jer su razlike toliko sitne da nije ni bitno...a za boju se ne mogu odluciti.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • SAMCRO
    edited March 2014
    Olrajti! Rok za izjašnjavanje je prošao. Izlaznost na izbore nije bila baš onakva kakvu sam tražio, ali dobro - nećemo cjepidlačit. ;)
    Ovo je pobjednički dizajn:
    https://docs.google.com/file/d/0B4_Mwt-RiCqdQmh3aUN0RnMwVVk/edit
    U sljedećim danima bacam se na pronalaženje opcije za tiskanje i kupnju majica, isptivanje koju cijenu možemo postići, a uskoro ću kreirati i tablicu s bojama i veličinama pa ćete se moći upisivati.
    Do tada :-h
    Post edited by SAMCRO on
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    SAMCRO said:
    "Want in? Ask the owner for access."
    Samcro, I want access. :D
    Evil Little Goat
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Ana2112 said:

SAMCRO said:
    "Want in? Ask the owner for access."
    Samcro, I want access. :D
    same here... mislim da netko zeli manipulirati glasovima (onaj smajli s rogovima koji je kao vrag ili tako nesto :D )

Standing on a hill, staring at a mountain...
  • SAMCRO
    edited March 2014
    Post edited by SAMCRO on