Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Pitao sam se kad ćete konačno dobiti priliku čuti kako nam je bilo ne tako davno u KSET-u. Dečki su aktivni, svirali su u međuvremenu i akustični set u Gospiću (ne znam kako je to prošlo, ali uvjeren sam da su bili odlični), a možda ih ne bi bilo loše odmah rezervirat za 6. mjesec da nam sviraju na pre-partyju u Zagrebu. Zamislite dva PJ koncerta jedan za drugim. Kaj to ne bi bilo genijalno?
No, tu je link na njihov kanal na Jubitou, pa si poslušajte malo, a usput bacite uho i na Replicu, ako negdje naiđete na njih.
http://m.youtube.com/channel/UCH8OVLIZOhTzJE46y5cqcpQŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
SAMCRO wrote:...a možda ih ne bi bilo loše odmah rezervirat za 6. mjesec da nam sviraju na pre-partyju u Zagrebu. .
A: preparty za turneju?
ili
B: preparty za zagrebacki koncert?
ako je A, fora...
ako je B, na cemu temeljis optimizam?
A: optimist po prirodi
B: insajderska informacija
ako je A, good for you!
ako je B, good for all of us! (i gukni golube)
:corn:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:SAMCRO wrote:...a možda ih ne bi bilo loše odmah rezervirat za 6. mjesec da nam sviraju na pre-partyju u Zagrebu. .
A: preparty za turneju?
ili
B: preparty za zagrebacki koncert?
ako je A, fora...
ako je B, na cemu temeljis optimizam?
A: optimist po prirodi
B: insajderska informacija
ako je A, good for you!
ako je B, good for all of us! (i gukni golube)
:corn:
A zašto ne dvaput? I prije turneje i prije zagrebačkog koncerta :vječitioptimist: ?
Fata je Fata, al' dvaput je dvaput!Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
SAMCRO wrote:Pitao sam se kad ćete konačno dobiti priliku čuti kako nam je bilo ne tako davno u KSET-u. Dečki su aktivni, svirali su u međuvremenu i akustični set u Gospiću (ne znam kako je to prošlo, ali uvjeren sam da su bili odlični), a možda ih ne bi bilo loše odmah rezervirat za 6. mjesec da nam sviraju na pre-partyju u Zagrebu. Zamislite dva PJ koncerta jedan za drugim. Kaj to ne bi bilo genijalno?
No, tu je link na njihov kanal na Jubitou, pa si poslušajte malo, a usput bacite uho i na Replicu, ako negdje naiđete na njih.
http://m.youtube.com/channel/UCH8OVLIZOhTzJE46y5cqcpQ
Samo da se nadovežem na Gordanov post:
22.1. dečki nastupaju u Zagrebu u Vintage Industrial Baru (klasičan program srijedom - Good Vibrations).
S njima te večeri nastupaju još dva benda (Malady Lane - mladi zagrebački grungeri; te još neki, meni nepoznat bend, kojem nisam zapamtio ime :oops:).
Pa eto, da si znate planirati ako netko bude zainteresiran za njihov nastup.0 -
SAMCRO wrote:A zašto ne dvaput? I prije turneje i prije zagrebačkog koncerta :vječitioptimist: ?
Fata je Fata, al' dvaput je dvaput!
true!
dvaput, deal! 23.06. u 9:30, roštilj iza Jaruna... agregat, pojačalo, bend, roštilj, gaće kupače i to je toStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
prvo - glasanje - NAIS
drugo - turneja - ništa pametnije ni danas, ali stavit ću trst-beč-milano.. berlin i amsterdam će upast u nekim drugim kombinacijama. ako..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
ja sam stavio Amsterdam - Trst - Beč...
ovisno o ishodu lutrije, u igri su još Milano i Berlin... ako lutrija prođe, ostajem na gornja 3... osim ako se ne predomislim
:corn:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
neću ni stavljat želje za reserved na beč i trst..
jedino ako netko želi baš sjedit pa da zbog njega stavim?
imam frendova i u beč u i trstu (tj rijeci, jel) koji mogu nabaciti public sale karte za stajanje..
sve mi bolje od sjedenja..
izgleda da mi je raspored
1. trst stajanje
2. beč stajanje
3. milano stajanje
4. milano sjedenje
kad bih još ubacio berlin, onda bi mi išao na 3. mjesto.. gledam, tad bi put bio od 20. do 29., 5 radnih dana (ostat još u berlinu 2 dana nakon koncerta, u nedjelju letit za zg za 65e). tj, ako idemo busom, onda ovaj dio otpada.. 9 dana, 4 solo PJ koncerta, 2 dana inmusica.. hmmmOh when I was a kid oh how magic it seemed
siljo wrote:ja sam stavio Amsterdam - Trst - Beč...
ovisno o ishodu lutrije, u igri su još Milano i Berlin... ako lutrija prođe, ostajem na gornja 3... osim ako se ne predomislim
Još nismo stavili ništa, ni najdraža, ni ja... :? Naravno, ja bih sve. Naravno, i ona bi sve. Realno - ne znam što je realno. Exelica lijepo pokazuje da nas nema dovoljno za kombi do Amsterdama, pa mi se čini da bi Ziggo opet mogao izvisit.Od Milana do Beča nas ima za autobus (kako na kojoj relaciji), pa ni tu ne znam kako ćemo se organizirati. Na kraju mislim da ćemo ipak na lutriji probati sve, pa kaj uleti. :shifty:
Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
siljo wrote:ja sam stavio Amsterdam - Trst - Beč...
kako ćeš do amstača? zg direktno ili nešto okolo?
gledao sam ryanair eindhoven-milano, 45e, za natrag, 19.6. mislim..
lakše bi mi bilo kad nitko ne bi išao u amsterdam, ovako ostaje u kombinacijamaOh when I was a kid oh how magic it seemed
(ako prođem na lutriji) na kaju ću biti jedina u amsterdamu :shock:
edit: pardon, siljo i ja, i opet:shock:
0 -
u AMS sam mislio zrakoplovkom... direktno iz Zagreba, najlakse mi je tako... imam ponesto milja, dalo bi se srediti free kartu ili barem da platim samo takse... za direktan let su takse vrlo prihvatljive... 19. bi vec bio doma na dadiljanju, 22. bi isao u trst...
ako nas se skupi za neki auto/kombi, mislim da bi mogao i tu opciju... samoborci, elcielo, masni, niko, ja + ? vec nas je 6... ta varijanta mi uzima dragocjeno vrijeme zbog trajanja puta...
odradimo lutriju pa cemo biti malo pametniji...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Ništa.
Trenutno samo trst, beč i milan, sve stajanja, pa ćemo vidjet šta će lutrija reći.
A i treba vidjeti koliko će redovne cijene biti kad ih objave.Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:Ništa.
Trenutno samo trst, beč i milan, sve stajanja, pa ćemo vidjet šta će lutrija reći.
A i treba vidjeti koliko će redovne cijene biti kad ih objave.
za AMS je redovna cijena za GA 66€, 10C GA je 69€.... kupujemo po povlastenoj cijeni.. :-)Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Jos nisam nis probala...Sutra cu vjerojatno. A onda se molit do srijede..."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
siljo wrote:masni wrote:Ništa.
A i treba vidjeti koliko će redovne cijene biti kad ih objave.
za AMS je redovna cijena za GA 66€, 10C GA je 69€.... kupujemo po povlastenoj cijeni.. :-)
Znam da nije ok, ali prihvaćam i to ako je 10c prostor ograđen i nije natrpan. Onda ipak vrijedi tri eura više. Valjda. :roll:Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
SAMCRO wrote:Znam da nije ok, ali prihvaćam i to ako je 10c prostor ograđen i nije natrpan. Onda ipak vrijedi tri eura više. Valjda. :roll:
meni bi bilo ok da fanclub po istoj cijeni dobije vise... placamo membership i trosimo brdo para na merch...
ali jbg, take it or leave it...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Sad sam stvarno ljut :evil:
Karte za Wuhlheide 10c naplaćuje 83 eura po komadu (možda i više, ovisno o tečaju). Na stranici Wuhlheide piše da je cijena ulaznice 65 eura + fees. Ne vjerujem da će ovaj plus biti više od 15 eura. Ili se varam? Stvarno, tko tu koga zaj....? :evil: :evil: :evil:Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
SAMCRO wrote:Sad sam stvarno ljut :evil:
Karte za Wuhlheide 10c naplaćuje 83 eura po komadu (možda i više, ovisno o tečaju). Na stranici Wuhlheide piše da je cijena ulaznice 65 eura + fees. Ne vjerujem da će ovaj plus biti više od 15 eura. Ili se varam? Stvarno, tko tu koga zaj....? :evil: :evil: :evil:
jbg, sad vise ne vidim cijene za Berlin kad sam izabrao druge koncerte... tolika je razlika,kazes? :evil:
bullshit...
edit: ne kazem da ti bullshitas, nego da je sve to bullshit ako je istinatrznuo na Bugsima s tom temom pa da cujemo... :corn:
Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads