Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
kaj mislite, jel njima svirati tak u nekom showu malo u banani? meni to izgleda ćelavo, ali kao što uvijek kažem i s obzirom da sam osoba niskih kriterija kad su PJ i kolači u pitanju, daj šta daš!
nego, htjela bih ispraviti malu pomutnju, da mi ana z. ne zamjeri ako je shvatila kao i neki od vas... svatko ima pravo na svoje mišljenje i to je tak, ali kad nas je niko oprao da smo izdajice i stavio nas u isti koš, morala sam regirati... već ste svi skužili da sam ja jako ograničena glede muzike koju slušam, za razliku od vas i meni je taj naš pearl jam stvaaarno jedan veeeliki izvor sreće koji nikad ne presušuje tak da se ja njih držim ko pijan plota i bok... isto kao što već 15 godina u vinceku isključivo jedem isključivo sadoled od kestena i stračatele... to je tak i doviđenja...ja sam jednostavna, priprosta spodoba i ne mislim u skorije vrijeme mijenjati faforite!
eto, vidimo se 20.09 - jedva čekam... babysitterica je osigurana tak da nema zime...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
a joj, Tontoronto 1 setlista razbija bubrezne kamence...
MAN trilogija, RITFW sa Neil Youngom, It's OK i Save It For Later tags, Chloe Dancer into Crown Of Thorns...
Long Road, Off He Goes....
me like...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
jurasica wrote:kaj mislite, jel njima svirati tak u nekom showu malo u banani? meni to izgleda ćelavo, ali kao što uvijek kažem i s obzirom da sam osoba niskih kriterija kad su PJ i kolači u pitanju, daj šta daš!
nego, htjela bih ispraviti malu pomutnju, da mi ana z. ne zamjeri ako je shvatila kao i neki od vas... svatko ima pravo na svoje mišljenje i to je tak, ali kad nas je niko oprao da smo izdajice i stavio nas u isti koš, morala sam regirati... već ste svi skužili da sam ja jako ograničena glede muzike koju slušam, za razliku od vas i meni je taj naš pearl jam stvaaarno jedan veeeliki izvor sreće koji nikad ne presušuje tak da se ja njih držim ko pijan plota i bok... isto kao što već 15 godina u vinceku isključivo jedem isključivo sadoled od kestena i stračatele... to je tak i doviđenja...ja sam jednostavna, priprosta spodoba i ne mislim u skorije vrijeme mijenjati faforite!
eto, vidimo se 20.09 - jedva čekam... babysitterica je osigurana tak da nema zime...
Gordan: Mislim da bi tebi jako dobro bilo kod moje mameGlede kolača, a ne PJ-a (tu ne bi naišla na neko razumijevanje). Ja u Vinceku jedem kremšnite i kesten pire, a kad malo bolje razmislim, kremšnite već jako dugo nisam, tak da sam ih se dosta zaželio. E, a glede ograničenja, ja to uopće nisam skužio
. Nego, volio bih s vama podijeliti saznanje, ako već nisam, kako je Radio 101 u posljednje vrijeme postala vrlo "PJ friendly" radio postaja. Mogu reći da ih slušam gotovo svakodnevno (i 101 i PJ) i da ne prođe dan a da ne puste barem jednu stvar najdražeg nam banda, što svojevoljno, što u Phoneboxu.
@ šiljo: Toronto set kicks guzu...0 -
toronto stvarno odlična lista.. ranko, jel bed sad malo i veći? :P
@niko: ne brini, nisi jedini, i ja sam složio liste.. ova s coverima mi je bila easy, al zato top 100 sam se oznojio.. pa nije lako odlučit koja ti je 42., koja 65., a koja 89. pjesmaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:toronto stvarno odlična lista.. ranko, jel bed sad malo i veći? :P
@niko: ne brini, nisi jedini, i ja sam složio liste.. ova s coverima mi je bila easy, al zato top 100 sam se oznojio.. pa nije lako odlučit koja ti je 42., koja 65., a koja 89. pjesma
Gordan: I ja sam probdio dvije noći dok je nisam složio. Da je idem ponovno slagati, mislim da bi bila drugačija, ne nužno pri vrhu, ali od 40. mjesta na niže sigurno. Tko to može složiti točno znajući koja mu je stvar za Top 50, a koja nije. Priznajem, ja ne mogu. Nisam dovoljno kvalificiran.
Nego, jeste li vidjeli snimku RITFW u Torontu s ujkom Neilom. Super je kut iz kojeg je snimano, pa se vidi kako Mike stišće pedale dok čiča Neil praši na njegovoj gitari.0 -
Na ovakvu setlistu nemaš kaj reć, dodat...to je to!
Pričitao upravo transcript sa PJ20 pressice koju su momci odradili sa Cameron Croweom...krasno štivo i po svemu se čini da ćemo i za film reć, to je to!
http://www.twofeetthick.com/2011/09/pj2 ... n-toronto/
I da, mi smo jučer na brzinu složili liste i bilo je standardno...0 -
vidim da me se često spominje u zadnjim postovima - niko je zapalio iskru, a ja sam malo polila benzinom, al' nek' gori plamen
nisam ni očekivala da svi dijele (pa čak ni 20% vas) moje mišljenje/odnos spram PJ, i to je super, fakat stižemo ovdje s različitih pozicija, i to je baš zanimljivo.
a sad kratki komentari zadnjih događaja:
- ole, votafak? svi kažete da je to ostatak s backspacera, a ja ću vam reći da sam taj album poslušala ravno 2 puta, i nisam sigurna znam li ijednu pjesmu napamet. eto, nek sam i to priznala.
- PJ20 screening, haha, momci u sakoima, a mikey i s kravatom, smiješni su.
- lista 100 pjesama, uf, koji zadatak. sigurna sam samo za prve dvije pjesme, a ostatak bi svaki drugi dan izgledao drugačije.
- jurasica, probaj karamelu0 -
Gordan: Krenem nešto surfat i naletim na stream cijelog PJ20 soundtracka na Rolling Stoneu. Ako ćete poslušati, evo linka:
http://www1.rollingstone.com/hearitnow/player/pjtwenty.html
Ja upravo uživam i razmišljam da još malo pojačam :twisted:0 -
Gordan: Slušam ovu verziju Gardena i zamišljam si kak' je to bilo tada u nekom klubu veličine KSETA, a kak' je to danas.
Eh, koji sretnici koji su ih tad mogli čuti in vivo...
0 -
Ovaj Nothing As It Seems Demo je preodličan0
-
iksamOh when I was a kid oh how magic it seemed
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
A neka malo vatre i iskre...bilo je i vrijeme da se zapali atmosfera na ovom forumu
Gledam set listu od Toronto 2...koja drama Garden, Sad, In My Tree, SOLAT, Rats
Hey, zaboravio sam reći da sam kupio Hrvatsku zastavu od 1.5msamo da se zna.
Još 2 danaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Gordan: Setlista Toronto 2 opet odlična. In My Tree, Sad i Present Tense sve na jednom mjestu0
-
Dirty Frankk wrote:A neka malo vatre i iskre...bilo je i vrijeme da se zapali atmosfera na ovom forumu
Još 2 dana
Gordan: Bože, pa ti ideš za dva dana. Koji sretnik!Ti zastavu, a ja ću se pobrinut za banner.
0 -
Backspacer minimalno, Avocado nula bodova...jako lajkam oba Toronto seta0
-
_annie_ wrote:
Gordan: Bože, pa ti ideš za dva dana. Koji sretnik!Ti zastavu, a ja ću se pobrinut za banner.
Malo sam se zaletio....za 3 dana to jest u petak rano u jutroCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
toronto 2 mi je bolji dosta od jedinice..
sad, garden, present tense, solat, light years.. savrseno.. zadnje dvije sam cuo, al na koncerte idem dok ne cujem i prve 3(kad me strefe i te 3, onda cu nac nove naravno
)
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Ne stignem pohvatat sva videa sa zadnjih koncerata, ali onaj Chloe Dancer/Crown of Throns je OMG! Suze lijem, one padaju :oops:"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Dirty Frankk wrote:A neka malo vatre i iskre...bilo je i vrijeme da se zapali atmosfera na ovom forumu
Još 2 dana
veliki like i to te ja pitam za zastavu!!! ali šta nije bilo veće?!?
@gabrovci: kad vi krećete?
nego, sretan vam put svima i želim vam setliste o kakvima samo možete sanjati pa neka vam se i neki snovi ispune...mi smo s vama kako god okrenete...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads