Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Gordan: Vauuu, predsjedniče... i ja bi Down Under... nisam bio već dvije godine...
nisi nam napisao u koju saveznu državu ideš...
@ pajo & niko: ne postoji klub u povijesti nogometa kojeg su više gurali, koji je živio u većoj zaštiti i imao sva prava, od šugavog Reala. A o tome kako se Barçu gura mogli smo baš lijepo vidjeti jučer. Neka im je taj Kup kralja. MES QUE UN CLUB!
Meet-up - svakako. :thumbup:0 -
@elcielo: konačno, a? da i tvoje nick dobije punu potporu u nastupu
ako nisi vidjela..
http://www.muzika.hr/clanak/31237/najav ... tival.aspx
@pajo i ostali: olićno za posao, svakako sam za meet.. oba ta vikenda početkom 5.-og sam tu, tako da dolazim
ja nisam 100%-tno niti na jednoj strani u španjolskoj, arsenal je moj klub (i da, živcira me kako su izgubili prvenstvno u zadnje 4 tekme), ali mi je drago da je real ovo osvojio, i volio bih da prođe u ligi prvaka i da im u finalu raul zabije hat-trick.. jednostavno me smeta što je svijet zaslijepljen predobrim nogometom što igra barca, a ne vidi se koliko su prljavi i prgavi, pogotovo kad ne vode 2-0 nakon 14.-te min..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
@ pajo:
- go pajo!
- ne zaboravi na www.pollstar.com za provjeriti AU koncerte
- ne zaboravi na bajadere
- odradi školu surfanja
- cuvaj se morskih pasa.. i zmija... i klokana..
@ Niko:
- ostatak ladice mozemo na jesen
- massive respect za Ivin rizoto
- i dalje mi nije jasno kakav vam je to "super" pogled sa terase u crno :?: (ok, pao je mrak)
- imate srece sto vam nisam maznuo one stolice
@ nogomet:
- bas ga slabo pratim u zadnje vrijeme... ako pogledam neku utakmicu, pogledam radi druzenja... naprijed naši!
@ meetup:
- dajte datum pa cemo se usvirati
@gmail.com
PS: jel i vama pocelo proljece? meni je... alergija se vratila sa rodamaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Ajd fino se to rola za meet-up...znači i 1.5. i 8.5. paše zasad svima što su se oglasili pa onda ajde ostali nek vele pa ćemo se prema tome prilagodit. Što se tiče mjesta, Samobor i dalje zvuči odlično, a naravno slobodno iznesemo i druge ideje...
A sad na majmune
@gordan: mjesto je Sydney, a za šugavi Real se više manje slažem...ali u principu me naživcirala tekma Barce sa Arsenalom gdje su suci srali, a stvarno nisu trebali...
@masni: jako dobro primjećena i istaknuta ne toliko razvikana činjenica oko Barce
@ranko: thanks, ponuda koncerata down under, a pogotovo u sljedećem razdoblju, se svodi na Jamesa Blunta i Kylie MinogueBtw bio sam prije 2 tjedna dolje, taman lijepo fulao Eda... :x Surf školu već našao, buduće kolege već upoznao sa Bajaderama...
0 -
Iva: kad se već spominju koncerti, da se ja ubacim s malo EU propagande (događaj se zove Ritam Europe i financira ga Delegacija EU u RH pa zato takva kvalifikacija
), samo FYI, na Bundeku će u subotu 7.5. biti besplatan koncert TBF-a i još ponekih drugih. Od 8h nadalje...
0 -
ajajaj, ovo se zove bura nakon zatišja!
prvo, pajo, super prilika, uživaj dolje!
drugo, meet-up željno iščekujem, isto oba datuma zasad pašu, i opet drukam za samobor
@masni:
ne, nisam vidjela, hvala na linku, iako ja sam više fan elciela nego dredga samog, tak da niš od toga.
kad jednom naprave turneju k'o mercury rev, onda dolazim
i zadnje, što se nove muzike tiče, opet moram na sva zvona pohvaliti buffalo tom čiji je novi album "skins" fantastičan.0 -
Gordan: Hocemo li i njega zvati na meet-up?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iD32b_iA2uE0 -
aaaa, pajo, baš ti zavidim... kud nisam uletjela u takvu multinacionalku???
trebali bismo organizirati oproštajku!!!
muž, mislim da se imamo više šanse sresti u bespućima interneta, nego doma
ovaj tip je dobar!0 -
meni više paše 01.05.... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Par dana neaktivnosti, a ovdje se razvija toliko toga.
Najprije cestitke presidente-u na poslu dole, divna prilika. A mozda i James Blunt ne ispadne tako los na kraju.
A onda dalje. Nazalost, meni ne pase niti jedan vikend za dolazak u Zg, iduci tjedan imam neko obiteljsko prvopricesno dernecenje, a onaj iza toga cu se malo pobrat na otok i gustat uz more i sunce. Par dana nakon toga picim via Shanghai i jos neki kineski gradici kojima ime jos ne znam izgovoriti. Prilika je idealna, spajamo turizam sa mozebitno poslovnom prilikom u blizoj buducnosti. Zadrzavam se nekih mjesec dana, ipak stizem na Arcade Fire, woo hoo. U svakom slucaju se javim par dana prije nego sto se dokotrljam u Zagreb, posto idem po vizu krajem ovog tjedna ili pocetkom iduceg, pa mozemo organizirat neki mini meet uz sok.
I meni se ti fu fajtersi novi bas ne svidaju. A REM sam vec proglasio albumom godine, al dobro, tesko je tu biti objektivan. Pogotovo kad album krasi opet divna suradnja benda i Patti Smith.
Pohodio se The Wall u Zagrebu, jedini nacin da se mi mladji priblizimo icemu iz Pink Floyd ostavstine. Tesko je to nazvati koncertom, ali dozivljaj je jedinstven. Mislim da prica oko tog filma nece nikad zastariti, taman i ako ga Watersovi unuci za kojih 50 godina opet odluce reciklirati. A i gospodin RW jos uvijek zna dreknuti, iako je zbog sve sile back vokala i efekata prilicno tesko fokusirati se iskljucivo na njegovu izvedbu.
Drukam za Man Utd. Barca mi je vec malcice iritantna, a Real mi, kao nekad gorljivom Milanistu, predstavlja trn u oku vec duze vrijeme.Death or glory!0 -
Bravo Viktore na koncertu RW, ja sam isto htio ići ali na kraju jebiga prođe voz, ali zato se mogu pohvaliti davnom koncertu iz 1993 Pink Floyd u Rimu i to dva puta za redom, to je definitivno nešto najljepše što uši i oči mogu vidjeti i doživjeti. Išao bi na hologramski njihov koncert do kraja života ne bi mi smetao play-back
Sretan Uskrs svima !!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Sretan Uskrs svima (koji ga slave)
i usput veceras na tv-u Singles!0 -
Sve najbolje svimaOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
I&M: evo sneak preview (k)ukulele songsa: http://www.amazon.com/Ukulele-Songs-dig ... 036&sr=8-5
A za meet je onda dogovoren 1.5., Samobor te molimo plemenite Gabrovce samoborske da odrede mjesto i sat nalazenja.0 -
Jučer sam malo preslušao ukulele album i moram priznati da mi malo zvući ko kuku-lele :?
Can't Keep mi je najdražanekako sumljam da ću ga moći slušati 2 ili 3 puta za redom ali nema veze volim ja Ed-a isto kao i prije.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
I mi smo malo poslušali i zaključak je da tu fali instrumenata ili bar pokoja žica...al dobro, the voice je tu, lyricsi bu valjda isto tu, tako da bude se slušalo...
A ti Viktore, bravo za Kinu...i cimni kad si u ZG pa ćemo vidjet jel nas ima da popijemo taj sokić...0 -
Što onda mislite se naći 1.5.? A ja sam MOŽDA mislila dolaziti u petak 6.5. na neki koncert, Let 3, Jinx i još neki pa ostati do subote."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
cropdustress wrote:Što onda mislite se naći 1.5.? A ja sam MOŽDA mislila dolaziti u petak 6.5. na neki koncert, Let 3, Jinx i još neki pa ostati do subote.
a 7.5. i TBF kao što je prva dama istaknula?... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Gordan: Dakle, vrijeme za izbore
Imamo dva prijedloga koja stavljam na glasanje. Upisite se ispod datuma (nadnevka) koji vam odgovara za meet-up. Otvorit cu i trecu kategoriju za one koji mogu u oba termina.
Meet-up 1. svibnja, Samobor i okolica:
1. Anica
2. Klara
3. Gordan
Meet-up 7. svibnja, Bundek:
Oni koji mogu sve:0 -
Meet-up 1. svibnja, Samobor i okolica:
1. Anica
2. Klara
3. Gordan
4. pajo
5. Iva0