Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
masni wrote:
dok god budem morao pogadjati koja ce stvar biti prva na setlisti, i nikad ne pogoditi, ja sretan..
to je to!!
Lijepo ste se svi raspisali i naravno da se slažem sa svim gore napisanim. Nemam ništa protiv da sviraju Target gikovima dok sviraju i nama. Nadam se samo da se neće nikad ugledati u Chris Cornella
Ako baš moram birati jednu stvar koja može biti bolje odrađena onda je to merch. Mislim da na zadnjoj turneji nisam kupio ni jednu majicu a to je 30-60$ manje na njihovom računu samo od mene.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
nisu bile bas nesto inovativne.. stickman s natpisom mjesta i datum.. znam neke ljude koji naprave bolje majice od togOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:nisu bile bas nesto inovativne.. stickman s natpisom mjesta i datum.. znam neke ljude koji naprave bolje majice od tog
:)
nego, htjedoh reći GO Ljubo!kak je mali poludio...
sid, daj čestitaj frajeru od nas frikova...
i da se osvrnem na gore spomenutu tematiku... koliko sam od njih naučila, koliko su zapravo od mene napravili boljeg čovjeka, koliko su me usrećili... ma zapravo, na diskusije na porchu nemam komentara jer su i oni samo ljudi... i dok sviraju i rade nove albume, ja sretna...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:masni wrote:nisu bile bas nesto inovativne.. stickman s natpisom mjesta i datum.. znam neke ljude koji naprave bolje majice od tog
:)
nego, htjedoh reći GO Ljubo!kak je mali poludio...
sid, daj čestitaj frajeru od nas frikova...
i da se osvrnem na gore spomenutu tematiku... koliko sam od njih naučila, koliko su zapravo od mene napravili boljeg čovjeka, koliko su me usrećili... ma zapravo, na diskusije na porchu nemam komentara jer su i oni samo ljudi... i dok sviraju i rade nove albume, ja sretna...Nije lose, ne.
VIdim da ste se raspisali bome, zanimljivo vrlo.
Iako sam u USA nisam pratila kako treba to o targetu.
SNL sam pogledala sami prvu pjesmu i isla spat jer je islo ful kasno na west coastu...nakon pol noci, a ja se budim rano...eh eh.
Drzte se ljudi i pozdrav iz Miamija!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Kako sam ljubomoran na tebe, to nije istina.. Bolje se ne javljajOh when I was a kid oh how magic it seemed
Jučer sam slušao Merkin Ball u autu i opet se sjetio kako dugo nismo dobili B side track, ne znam zašto nam to uskračuju. Baš su bile fora te pjesme. Sigurno ih ima par komada u ladici. Bilo bi super kad bi izbacili što prije turneje.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Pozdrav dobrim ljudima!
Prvi put se ovdje javljam iako sam ranije imao PM-kontakt sa Nikom oko majica koje ste radili za proslogodisnju turneju. To vam je bila odlicna ideja a majice su ispale pravo dobre! Na zalost tada sam se kasno ukljucio pa me ni jedna nije zapala. Da li planirate raditi novu seriju majica i za 2010 turneju?
Moja ljepsa, pametnija i bolja polovina i ja smo inace iz Bosne (Sarajevo i Banja Luka) a od davno zivimo u Stockholmu. Za 2010 PJ turneju smo uzeli karte za Dublin i Berlin. U Berlin sa nama dolazi jos 8 bosanaca iz Svedske. Nadam se da cemo se sresti s vama!
Igor0 -
Hey Igore,
Naravno da će biti neka majica sad to već postaje tradicija koja se ne smije prekinuti. Samo ja nikako da se uhvatim posla :oops:
Svako malo naleti na ovaj naš thread ili mi pošalji mail pa ti javim kad bude se sastavljala lista.
A u Dublinu se onda sigurno vidimo.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
malo logistike za one koji lete iz Belfasta, a jos nisu kupili karte...
osim Belfast International, postoji i Belfast City airport.. BI je neki 15-ak km od grada, BC je na rubu grada pa mislim da je lakse, brze i jeftinije doci na ovaj drugi (BC)... ne znam kuda se sve moze letjeti sa BC-a, ali veze sa Londonom su vise nego dobre...
imaju i jeftine letove na Heathrow i Gatwick, a od tamo je brze i lakse doci do grada nego sa Stansteda ili Lutona..Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
evo ovo su naj jeftiniji letovi Belfast City - London Stansted
http://uk.bestfares.amadeus.net/r/SKe3qf
Ja razmišljam od ovom letu u 13:50 ali još nisam kupio kartu, sa prtljagom i tax iziđe oko 40 funti.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Kosta i ja smo jucer rezervirali Times hostel (http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... irections/) za boravak u Dublinu i Vagabonds hostel (http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... irections/) za boravak u Belfastu..
Vama na info ako ste blizu..
Još smo 2 dana u Galwayju, al to je 18. i 19. dok većina vas dolazi iz zadra 19. navecer, pa se vidimo u Dublinu od 20.-og..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Pozdrav ljudi
Ajmo živo živo
Nego.. Zadnji put u KSETU je bila slušaonica samo PJ-a i bilo je stvarno odlično.. Nema razloga da sad bude išta lošije.. Nema veze što su još tu neke bendove ubacili u slušaonicu
http://www.kset.org/events/id/105/
Pa se onda vidimo, ne?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Valjda nije prvi aprilililiOh when I was a kid oh how magic it seemed
Vidimo se u KSETu!
A sad vidim da je i Zadruga 6.4.
Oni su mi isto prejaki0 -
masni wrote:Pozdrav ljudi
Ajmo živo živo
Nego.. Zadnji put u KSETU je bila slušaonica samo PJ-a i bilo je stvarno odlično.. Nema razloga da sad bude išta lošije.. Nema veze što su još tu neke bendove ubacili u slušaonicu
http://www.kset.org/events/id/105/
Pa se onda vidimo, ne?
iiii? tko sve dolazi?... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
:wave: :wave: :wave: hi Croatian Mafia..seeya on tour"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
hej ajme super za slusaonu imam vec neke planove al mozda dodjem malo djuskat0
-
Sreo Domagoja i Ranka u drustvu frendova
Pozdrav momci..
Inače, nije bilo puno kao zadnji put, dapače, bilo poluprazno, i puštali su se samo glavni hitovi od svih bendova, pa i nije bio neki šmek.. Ipak, za doć na pivu-dvije bilo ok..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
je, bili Domagoj, Vedran i ja + friend... i Masniša naravno... mjuze se ne sjecam jer smo se zabrbljali na sanku... sad smo postali "oni starci koji su dosli na pivu u kset i uopce ne cagaju"
stigao mi Deep... George Clooney je izgleda na basu umjesto Jeffa... ili samo ja vidim slicnost.. :?:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
bilo dobro jucer...naravno bilo je dosta pj-a ali uglavnom hitovi - animal, jeremy, porch...hm...sad mi pada napamet da je mozda cak i lukin bio
mislio sam da ce bit vise ljudi, nekad je to znalo bit krcato na grunge slusaonama. Al dobro je znat da ipak ima mladjih ljudi koji respektiraju to najbolje razdoblje za muziku u povijesti covjecanstva0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music