Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Dirty Frankk wrote:Dan je super počeo; donio mi poštar prvu EMEK tubu...otvorim je, kad u njoj special edition od samo 25 komada Sunset varijante Sonic Youth postera. On inaće random ubacuje te varijante pa tko dobije.
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/118869
Sad ću sliniti nad posterom pola sata pa idem radit :P
nice!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
pa da krenemo:
1. Dirty Frankk
2. RijekaDeath or glory!0 -
1. Dirty Frankk
2. Rijeka
3. wwpj0 -
1. Dirty Frankk
2. Rijeka
3. wwpj
4. pajo
5. iva0 -
1. Dirty Frankk
2. Rijeka
3. wwpj
4. pajo
5. iva
6. comatosiano0 -
Dirty Frankk wrote:Dan je super počeo; donio mi poštar prvu EMEK tubu...otvorim je, kad u njoj special edition od samo 25 komada Sunset varijante Sonic Youth postera. On inaće random ubacuje te varijante pa tko dobije.
very noice!
Ja brijem da nebum u veneciju jer nakon irske pichim josh u berlin (jeee)
al nikad se ne zna0 -
1. Dirty Frankk
2. Rijeka
3. wwpj
4. pajo
5. iva
6. comatosiano
7. annie
8. Gordan
9. Klara (?)
Gordan: Mi, zapravo, jos nismo ziher, ali nekako mi se cini da je Venecija preblizu da se ne bi odvazili na to putovanje, a i ak' se stavimo na listu mozda ce odluka biti laksa. Vidite da sam na listu stavio i podmladak. Gnjavi vec neko vrijeme da bi ona isla, pa nam i to mozda bude motiv vise.0 -
Ja zasad necu u venedig.. 2 dana godisnjeg za festivalski nastup 2 tjedna poslije irske me nekako ne privlaci..
al tko zna, mozda se nesto promijeni u blizoj buducnosti..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
shela wrote:
Ja brijem da nebum u veneciju jer nakon irske pichim josh u berlin (jeee)
al nikad se ne zna
Tako mi je žao što sam izbacio Berlin iz turneje, kad se samo sjetim kako je dobro bilo lani sa 10c launđ barom i after party-em da bi se samo radi toga vratio.
Ima li koja 10c karta u điru???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
I need a coffee!0
-
http://www.robytattoo.hr/gallery2/main. ... temId=5344
cd cover kao tetovaza? koliko crnila, sigurno je boljeloStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:http://www.robytattoo.hr/gallery2/main.php?g2_itemId=5344
cd cover kao tetovaza? koliko crnila, sigurno je boljelo
OUCH !!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
siljo wrote:http://www.robytattoo.hr/gallery2/main.php?g2_itemId=5344
cd cover kao tetovaza? koliko crnila, sigurno je boljelo
Gordan: I to jos na lopatici. Nisam probao, ali kazu da tamo i pod rebrima najvise boli. :?0 -
Završio sam sa gledanjem Medveščaka...što da rečem, svaka čast momcima, to su oni rijetki trenuci u sportu u kojima stvarno uživaš??
Ide li tko na tekme od vas??
Ima li šanse da se prebaci hokej u Arenu ili je ledena dvorana nedodirljiva kao neki hram???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Završio sam sa gledanjem Medveščaka...što da rečem, svaka čast momcima, to su oni rijetki trenuci u sportu u kojima stvarno uživaš??
Ima li šanse da se prebaci hokej u Arenu ili je ledena dvorana nedodirljiva kao neki hram???
mene nekako nije uhvatio hokej hype, ali pratim kroz medije... i je, super je prica
uz cibonu ciji igraci igraju prakticki besplatno, preko vaterpolista koji grcaju u dugovima, do odbojkasa koje nazalost mora mamic spašavati...
tesko da ce u Arenu jer bi navodno trebali zakupiti dvoranu na 5 dana zbog postavljanja i micanja leda, a to im je preskupo.. cuo sam pricu kako je uprava navodno "popizdila" kad su usli u doigravanje jer stvarno nemaju novaca, a treba financirati sva ta gostovanja, a i domace utakmice...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Teško za Arenu jer se igraju tekme u doigravanju svako 2-3 dana, odnsono trebao bi bit led u areni bar 7 dana (ukoliko bi dobili ili izgubili 4-0), sto je skupo.. i naravno da nece bit 4-0, tako je to samo jos duze..
Ja pratim hokej od pocetka, al ne idem na tekme.. Ima zaludjenijih od mene puno, pa neka oni dobe svoje mjesto.. Idem na rukomet zato, u nedjelju protiv HSV-a.. Zagreb! u 1/8 finala protiv Barcelone! Uf..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Kad bi bar Pearl Jam imao turneju ko Bob Dylan
Sophia, Bulgaria
Skopje, Macedonia
Belgrade, Serbia
Zagreb, Croatia
Bratislava, Slovak Republic
Prague, Czech Republic
Linz, Austria
Ljubljana, Slovenia0 -
Dirty Frankk wrote:Završio sam sa gledanjem Medveščaka...što da rečem, svaka čast momcima, to su oni rijetki trenuci u sportu u kojima stvarno uživaš??
Ima li šanse da se prebaci hokej u Arenu ili je ledena dvorana nedodirljiva kao neki hram???
Gordan: Izgleda da sam jedini koji je osjetio atmosferu Ledenjače, što ide uz opis radnog mjesta. Bio sam na nekoliko utakmica u sezoni, na zadnje dvije protiv Graza i mogu ti reći da je atmosfera prehebena. Nitko ne pomišlja na uvrede, navija se isključivo za svoju momčad, a sve je toliko korektno do te mjere da su na zadnjoj utakmici kao gosti navijačke skupine Sektor B došli bubnjari mađarske Albe koji je službeni spiker predstavio. Reakcija dvorane? Počelo se skandirati: Alba Volan! Nezamislivo za bilo koji drugi sport. Toliko pozitivne energije u Domu sportova bilo je još samo 26/9/2006
Ako ikad poželiš osjetiti to, javi se unaprijed da stignem nabaviti ulaznice.
A što se Arene tiče, za ovu sezonu nema šanse, sljedeće možda, ali samo poneka utakmica, event kao one dvije utakmice na Šalati. Dom sportova je medvjeđi brlog u kojem se oni najbolje osjećaju, a i atmosfera je najžešća.
AJMO SEKTOR B, AJMO SEKTOR A, AJMO LEDENA, NOVA POBJEDA NAŠIH MEDVJEDA!!!
Edit: Zaboravih napisati za Arenu da to znatno povećava troškove organizacije utakmica, što bi značilo da značajno moraju dignuti cijenu ulaznica sa sadašnjih 30 kn, a to ne žele napraviti.0 -
I&M: Evo, mi smo napokon isto počeli rezervirati stvari za turneju i moramo priznati da bome imamo progresivno sve luksuznije i luksuznije turneje. Pa se to vidi i na ovoj, gdje krećemo s Ryanairom iz Zadra, a završavamo s našim prvim letom s Heathrowa, s pravim avionom and everything! Totalno smo uzbuđeni kaj bumo vidli Heathrow...
Daklem, zasad smo rezervirali:
Zadar - Dublin - 19.6. Ryanair
London - Zagreb - 26.6. Croatiaairlines
i rezervirali smo hotel u Londonu i to bome jedan od onih koje nam je PJ sredio po nižoj cijeni, a nalazi se na sjevernoj strani Hyde Parka, Ramada London Hyde Park, za 2 noći, 24. - 26.6.
Sad idemo kopati za hotel u Dublinu, jel' to možda već netko rezervirao? Bilo bi jako praktično kad bi nas što više bili u istom hotelu ili bar blizu jedni drugima...0 -
A mislim ako ce stavit bazen u arenu za ep u vaterpolu, onda je par puta mogu napuniti i za hokej.. dogodine..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads