Ovo je super prilika da se donira 50$ za žrtve na Haiti-u. Znam da večinu vas posteri ne zanimaju previše ili uopće ali for the great cause se isplati donirati novac i uz to dobiti jedan od EMEKovih postera je super prilika. Prodaja traje 7 dana i nema limita. Ovo je email sa svim detaljima.
MANDO DIAO mi je trenutno najdraži band, naravno van planete PJ koja se ne dira ali u zadnje vrijeme samo njih slušam, čak sam uzeo njihov Citizenship na site-u
Sad mi je žao što se prije nisam zagrijao pa da sam išao u ZG na njihov koncert.
Neki dan sam kupio njihovu kompilaciju B-side pjesama dupli album sa Live Unplugged dvd-om...zakon!!
Go Sweden
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
MANDO DIAO mi je trenutno najdraži band, naravno van planete PJ koja se ne dira ali u zadnje vrijeme samo njih slušam, čak sam uzeo njihov Citizenship na site-u
Sad mi je žao što se prije nisam zagrijao pa da sam išao u ZG na njihov koncert.
Neki dan sam kupio njihovu kompilaciju B-side pjesama dupli album sa Live Unplugged dvd-om...zakon!!
Go Sweden
super su Mando Diao! nek ti ne bude zao zagrebackog koncerta jer ga nije ni bilo... vecer prije na koncertu u Becu se pjevac srusio pa su otkazali ostatak turneje... vec se neko vrijeme ceka na novi datum za zg koncert... meni karta skuplja prasinu na polici... zajedno sa kartom za Depeche.. druze se
Go Sweden
super su Mando Diao! nek ti ne bude zao zagrebackog koncerta jer ga nije ni bilo... vecer prije na koncertu u Becu se pjevac srusio pa su otkazali ostatak turneje... vec se neko vrijeme ceka na novi datum za zg koncert... meni karta skuplja prasinu na polici... zajedno sa kartom za Depeche.. druze se
Nisam znam pa to je super vijest. Koncert je bio rasprodan, misliš da bi se našla koja karta viška ako odluće ponovo doći???
Molim te čim čuješ da se vračaju javi mi, je su li se karte uzimale u Aquariusa možda??
A što se tiće DM opet sam razmišljao doći ali kad sve stavim na papir puno mi je para za sada, tako da preskačem.
Ovu sedmicu ću se zaletiti do banke da ti pošaljem lovu za Dublin kartu.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Je, bio je kao rasprodan, al mislim da je dosta ljudi vratilo karte nakon otkaza/odgode, pa bi mogao probat. Mislim da je eventim prodavao..
Uf, koja ce ti to sreca bit ako ubodes.. Obicno se bend pocne slusat kad vec napravi dobar koncert u zg. Tako sam ja poceo slusat I'm from Barcelona nakon dobre kritike koncerta na muzika.hr.. I naravno, odmah požalio što nisam bio na koncertu.. I suck
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
jao si ga mene, nikako da se javim... nego, kao prvo - sintija je danas zahaltana u vinogradskoj, tako da će ILKA još malo biti najmlađi PJ frik! kao drugo, nikako se zahvaliti našem PRECJEDNIKU za maestralno odigranu kupnju karata za DUBLIN!!! eh, da su nam i drugi precjednici tako efikasni...
pusa svima i čujemo se!
... I surfaced and all of my being was enlightened...
evo, ulovila sam par trenutaka predaha samo da vam svima zahvalim na čestitkama.
još nam je sve novo, polako se uhodavamo, i nadam se da ćemo, s dolaskom toplijeg vremena za nekoliko mjeseci, okupiti naš PJ vrtić na nekom druženju.
evo, ulovila sam par trenutaka predaha samo da vam svima zahvalim na čestitkama.
još nam je sve novo, polako se uhodavamo, i nadam se da ćemo, s dolaskom toplijeg vremena za nekoliko mjeseci, okupiti naš PJ vrtić na nekom druženju.
pozdrav!
P.S. ima li novosti kod sintije?
ajde bravo!!! samo hrabro i to je to!
od sintije još ništa... bebi je očito predobro u trbuhu, ali možda sutra krene akcija...
Zima je pa se malo piše
Htio sam samo pohvaliti naše rukometaše sinoć su baš dobro odigrali važnu utakmicu. neka samo tako nastave
HRVATSKA, HRVATSKA!!
Ja sam kupila, tj. uplatila ya poster...kako cu znati dal je sve ok i da mi stize?
Nije bilo opcijeGIFT pa sam platila fee...jebiga.
Mi smo ga također uboli na isti način jer valjda mi izvan US ne možemo slati lovu kao gift. A mislim da nema brige oko dostave, brijem da je Niko sigurno već naručivao od gospodina emeka...
Ja sam kupila, tj. uplatila ya poster...kako cu znati dal je sve ok i da mi stize?
Mi smo ga također uboli na isti način jer valjda mi izvan US ne možemo slati lovu kao gift. A mislim da nema brige oko dostave, brijem da je Niko sigurno već naručivao od gospodina emeka...
Aha, ma mislila sam da je caka oko toga...sve ok onda.
Bas mi je drago da sam ubola lijepi poster a lova je isla za Haiti Nikako da doniram, a ovo mi se cini kao super nacin.
Go PJ babies, go!
Ajde drago mi je da se naručio još koji Emekov poster iz HR da nas ima više
Baš me zanima koliko je skupljeno narudža, kolika će biti serija ovog postera??
Prepostavljam da će trebat malo više vremena da stigne ovaj poster jer se on tek sad ide printati ali nema problema svi hvale Emeka kao fer i cool tipa tako da se sad samo moramo strpiti i čekati.
Ništa se ne spominje novi DEEP??? Što je s time?
tko nije vidio na FB, javljam da je sintija rodila danas u 5.30 malu saru i da je sve ok... još jučer su joj se prijetili u bolnici da će morati na carski ako ne rodi do utorka, pa je frajerica počela planinariti po stepenicama tamo u vinogradskoj tak da je maloj fakat dop....lo!!! hehe... mala sara je ista sintija!
tko nije vidio na FB, javljam da je sintija rodila danas u 5.30 malu saru i da je sve ok... još jučer su joj se prijetili u bolnici da će morati na carski ako ne rodi do utorka, pa je frajerica počela planinariti po stepenicama tamo u vinogradskoj tak da je maloj fakat dop....lo!!! hehe... mala sara je ista sintija!
Mali je bolji od mene Super mi je fora negdje na pola prvog filmica. Svira Present Tense i mali kaže nešto tipa Presentine, a stari I'm gonna give you that one, you're only three bemti miša, 3 godine
Visoko je ljestvica postavljena za sve PJ klince worldwide
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
he he... hvala u sintijino ime... nego, kaj ništa od gremija?!? majčicu im... ma ko ih šiša... mi znamo tko je najbolji!
inače, ja danas prvi dan na poslu i nije tako loše... nema stola, nema kompjutera za mene... hehe...
Comments
Thanks Niko! Bumo kupili!
Go Sweden
Nisam znam pa to je super vijest. Koncert je bio rasprodan, misliš da bi se našla koja karta viška ako odluće ponovo doći???
Molim te čim čuješ da se vračaju javi mi, je su li se karte uzimale u Aquariusa možda??
A što se tiće DM opet sam razmišljao doći ali kad sve stavim na papir puno mi je para za sada, tako da preskačem.
Ovu sedmicu ću se zaletiti do banke da ti pošaljem lovu za Dublin kartu.
Je, bio je kao rasprodan, al mislim da je dosta ljudi vratilo karte nakon otkaza/odgode, pa bi mogao probat. Mislim da je eventim prodavao..
Uf, koja ce ti to sreca bit ako ubodes.. Obicno se bend pocne slusat kad vec napravi dobar koncert u zg. Tako sam ja poceo slusat I'm from Barcelona nakon dobre kritike koncerta na muzika.hr.. I naravno, odmah požalio što nisam bio na koncertu.. I suck
pusa svima i čujemo se!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Btw, ide li netko na Depeche Mode?
pozdrav!
P.S. ima li novosti kod sintije?
ajde bravo!!!
od sintije još ništa... bebi je očito predobro u trbuhu, ali možda sutra krene akcija...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Htio sam samo pohvaliti naše rukometaše sinoć su baš dobro odigrali važnu utakmicu. neka samo tako nastave
HRVATSKA, HRVATSKA!!
HRVATSKA, HRVAAAATSKAAAAA!!!!!
ja sam totalno zakazala u iskazivanju osjećaja, ali pratim tekme i navijam k'o uvijek!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Bas mi je drago da sam ubola lijepi poster a lova je isla za Haiti
Go PJ babies, go!
Baš me zanima koliko je skupljeno narudža, kolika će biti serija ovog postera??
Prepostavljam da će trebat malo više vremena da stigne ovaj poster jer se on tek sad ide printati ali nema problema svi hvale Emeka kao fer i cool tipa tako da se sad samo moramo strpiti i čekati.
Ništa se ne spominje novi DEEP??? Što je s time?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Pogodite tko najvjerojatnije stize u ZG ovaj tjedan?
Jos ne znam nis, ni plan kako ce se sve odvijat, ali cujemo se, ljudi. mozda i uspijemo vidjet
Sid jaaaavi seee
jeste vidjeli ovog klinca? genijalan je
http://www.youtube.com/watch?v=znhjQeUnI9w
http://www.youtube.com/watch?v=lbFbeLZc7Z8
Mali je bolji od mene
Visoko je ljestvica postavljena za sve PJ klince worldwide
Bas fora da ima tolko PJ klinaca. Sid, vodit ces najcool vrtic na svijetu
inače, ja danas prvi dan na poslu i nije tako loše... nema stola, nema kompjutera za mene... hehe...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Evo popis svih dobitnika, a posebno se ističe producent godine
http://www.muzika.hr/clanak/24910/vijes ... -2010.aspx
ja def očekujem da ćemo se vidjeti! samo toliko
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Probat cemo neki play date ako nis drugo, a? Sad vec pomalo i hodamo
Ajde javim se.
I'm Sergio
Drugi PJ fan ovdje u hrvatskom listu!
Nisam hrvatski, ali ja sam živio u Zg u aukciji!
I sorry za eventualne pogreške, ali moj hrvatski je još uvijek vrlo loše: P
Živjeli!