Pearl Jam in Zagreb!

Options
19189199219239241290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    Da, da, vidio sam to! :)

To je vjerojatno od onog izbora 25 muzičkih kritičara što smo već postali..

Meni isto sumnjivo ovo za 6.mj.. Da su datumi u irskoj malo drugaciji, bilo bi lako moguće, ali teško mi je vjerovat da će ih rokaj fest dovest.. Iako se neću bunit..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • snih
    snih Posts: 1,052
    masni wrote:
    Da, da, vidio sam to! :)

To je vjerojatno od onog izbora 25 muzičkih kritičara što smo već postali..

Ne, to nije isto! Izbor ostalih albuma je potpuno drukčiji, a i rekli su da je to njihov, redakcijski izbor. ;):)
  • masni
    Tim bolje! :)
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    sam da vam kazem da se vec ful veselim lipnju nam :)
  • masni
    Samo da kažem, ako već nisam, da nam se ekspedicija za Otok povećala za još jednog člana.
    Ide i Kosta. Dublin sigurno (samo karte treba ubost), a za Belfast ću ga još malo nagovarat :)

Edit: al mislim da neću trebat kad ga pukne adrenalin nakon prvog koncerta :)
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Tko ima u planu pohodenje berlinskog koncerta? Za mene Irska najnajvjerojatnije otpada, pa mislim da je najrealnija sansa da ih vidim u dojcland ako ne potvrde te Udine. A i ako ih potvrde. :mrgreen: Vedran isto tako nesto planira mozda pa da priupitam ako ima netko extra 10c, vidim da GA karata ima jos u prodaji.
    Death or glory!

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    trebali bi razmisliti malo pa da se organiziramo da putujemo kao grupa! sigurno prolazimo jeftinije nego da svatko planira solo za sebe... zna se tko je vođa grupe! :):lol:
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    trebali bi razmisliti malo pa da se organiziramo da putujemo kao grupa! sigurno prolazimo jeftinije nego da svatko planira solo za sebe... zna se tko je vođa grupe! :):lol:
    Iva: zna se :D

eto, naš je plan da zasad idemo 19.6. iz Zagreba za Zadar autom (s nama u autu su sheler i Tanja, naša frendica koja je bila prošle godine u Berlinu pa je sad siroče zaražena pa ide u Dublin i Belfast :)), dakle, imamo još jedno mjesto u autu ako nekome treba. u dublinu još tražimo hotel (skupi su, mamicu im njihovu), ali čim ga skužimo odmah ćemo vas obavijestiti gdje smo. to bi bilo fora kad bi bili svi u istome, pogotovo ako smo tamo 5 dana. ;) onda ćemo vjerojatno vlakom u Belfast i onda odmah u London, gdje su opet svi hoteli skupi zbog glupog Wimbledona. I onda ćemo dan poslije koncerta u Londonu nazad za Zadar po auto, ali ovaj put čak mislim da smo sami u autu jer Tanja ne ide u London, a shela mislim da će odmah produžiti za Berlin, jel'da shela? ili ne?

i tak...Udine isto imamo u autu shelu, Tanju i još Niku, dakle to smo full...

mislim da će neke od ovih stvari još biti mijenjane, ali više manje je tako nekako...
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    e da ja idem i u Berlin :) idealna prilika za ugodno s ugodnim ;) hehe

jos cu vam sve potvrdit jer sam tek postala opet sluzbeno zaposlena :) pa moram jos izvidit kak
    to ide s godisnjima. al trebalo bi bit sve ok.

a da uspostavimo opet neku tablicu da vidimo ko kuda ide? ima kartu nema kartu i sl??

ja jos trazim karte za dublin, al idem ziher u belfast i berlin.
    najvjerojatnije nakon irske direkt za berlin. jipiiii
  • masni
    Ne smije onaj beach bar ostat bez Hrvata! :)
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    masni wrote:
    Ne smije onaj beach bar ostat bez Hrvata! :)
    Beer Garden :lol:8-)
    Iva, ej, ej, easy on Wimbledon ;)
    Vidimo se u Londonu, ljudi.
    Greetings from Down Under. 8-)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    nove glasine za Udine i Edov (?) koncert u Locarnu dan kasnije:

http://www.soundsblog.it/post/9457/pear ... o-ad-udine

na talijanskom je pa bi dobro dosao prijevod :)

ja imam karte za dublin, belfast i london i to bi trebalo biti to... jos ne znam kada ni kako idem, da li se vracam doma ili produzujem na sluzbeni put...

u nekoj ludoj kombinaciji cu mozda uloviti Nijmegen ili Berlin ili Arras, ovisno gdje cu biti tjedan nakon Irske..

Udine i ovaj Locarno su isto zanimljivi, ali o tome cu razmisljati tamo prije ljeta...

edit: ovo za Udine ipak nije nista novo... ako sam skuzio, pozivaju se na vijest poljskog Universala koja je izasla prije mjesec dana..
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    Iva: sve si dobro skužio, osim što ne piše samo Ed nego Ed i drugovi, oliti svi skupa zajedno ;)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    pajo wrote:
    Iva: sve si dobro skužio, osim što ne piše samo Ed nego Ed i drugovi, oliti svi skupa zajedno ;)

yep, nadao sam se da onaj dio sa "compagni" znaci da ce se on pridruziti nekome ili necemu... izgleda da cemo se jos nacekati do njegovog solo koncerta u europi... i sad sam skuzio da je Lucarno bogu iza nogu u svicarskim brdima... njami! :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Back to Croatia, ja ne znam što više čekaju sa tim Udinama.
    Što se tiće mojih planova ja sigurno letim direktno iz Dubrovnika, barem se nadam da će i sljedeće godine to jest ove godine biti dosta letova za Dublin i London, tako da tu soliram ali za smještaj bi se naravno pridružio HR expediciji. Nakon koncerta u Londonu bi mi se trebala pridružit familija tako da ja ostajem još 2/3 dana u Londonu vozit se busevima i obilaziti razne muzeje i sl.

Sad idem u kino i moram nositi laptop da bi kupio poster, izgubit ću foršpane i možda prvih 5-10min filma dok pokušam obaviti 10c shoping...damn posters :twisted: :lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    taj locarno je bas bogu iza nogu, 5 h voznje od udina..cijene smjestaja - vesele :mrgreen:

ovi su objavili k'o da je sluzbeno

http://www.mtv.it/news/news-detail.asp?idnews=27818
    Death or glory!

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Bio u kinu, srečom nije bilo ljudi oko nas, otvorio laptop, logirao, kupio poster i nastavio gledati film.
    Ovo je bila najzabavnija kupnja postera do sada...a i film je bio dobar :lol:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    To se zove ljubav! :)
  • pajo
    Kažu na bagsima da je Kameni u razgovoru za neke danske novine pričao kak ne budu svirali na Roskildeu ove godine i kao da više ne žele turirat duže od 3 tjedna u komadu, i kak idu u Irsku, ali mu je izletilo kak idu u Škotsku nakon dugo vremena :? :?:

Link na danskom:
    http://gaffa.dk/nyhed/36517
  • killroy
    killroy Posts: 739
    shela wrote:
    e da ja idem i u Berlin :) idealna prilika za ugodno s ugodnim ;) hehe

jos cu vam sve potvrdit jer sam tek postala opet sluzbeno zaposlena :) pa moram jos izvidit kak
    to ide s godisnjima. al trebalo bi bit sve ok.

a da uspostavimo opet neku tablicu da vidimo ko kuda ide? ima kartu nema kartu i sl??

ja jos trazim karte za dublin, al idem ziher u belfast i berlin.
    najvjerojatnije nakon irske direkt za berlin. jipiiii

evo, nadam se da ce ovom moc svi pristupit pa se dodajte:
    http://docs.google.com/Doc?tab=edit&dr= ... _1f7rb8jcp

sto vise informacija, to bolje.