Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
S tim da je Inmusic isti dan kao i kao i dublin i belfast pa automatski mogu racunat na 6-7 prodanih karata manjeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Je, Udine, Udine! Svi u Udine i onda na more malo do nas
Predzadnji datum je navodno Bilbao u Spanjolskoj, a onda idu u Portugal na onaj festival. Mislim da opet preskacu CRO... :(
Zasad je moj plan pocet u Londonu, ako pos'o dozvoli u Berlin i na cijeli Werchter onda u Udine. ostalo sumnjam...prevelik je to put, a na Werchteru cu se izludirat u 4 dana mi se cini. Poslije do Spanjolske i Portugala je jos 3 dana jahanja...a ja bih malo na Jadranu bila za vrijeme g.o.
A ce bit ludo opet ovo ljeto! Moramo opet neke majice, Niko)
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
jel to samo meni "tickets unavailable" za dublin ili svi ikspirijensate istu stvar...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Sinoć nisam bio na kompu pa sam se nadao da će jutros biti nešto ufišal za Udine :( ajde valjda neće to biti samo rumors.
A što se tiće majica naravno da sam razmišljao i o opciji da se obnovi Vegeta (s obzirom da je starima već izlizana a i da je novi članovi dobiju također) a razmišlajo sam i možda i o novoj majici samo ne znam da li da se i dalje držimo koncepta Hrvatski brand (Vegeta, Baltazar) ili da bude nešto drugačije ovaj put.
Ideja koja mi se motala po glavi još od zadnjeg puta (HR brand) je "KRAŠ" u kombinaciji poznate izreke "Life is like a box of chocolate, you never know what you gonna get" , PJ verzija bi bila; "Pearl jam live is like a box of chocolate, you never know what you gonna get" ili tako nešto slično. A vizualno sam to zamislio da bude otvorena bombonjera sa 30 čokolatina i da na svakom piše jedna pjesma kao set lista (koju mi možemo složiti kroz još jednu igricu tako da naš poštovani sudija opet se uhvati najdražeg posla
Jedino što ne znam baš kako ću to tehnički lijepo izvesti morat ću Davoru poslati neki lijepi Božićni poklon da ga potkupim malo i pripremim teren za njegove grafičke usluge :?
Imamo dosta vremena pa možemo razmišljati ako vi imate kakvih ideja, prijedloga i sl.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
ja sam odustala od biranja mjesta, ali i dalje ne mogu kupiti :( ... a nije baš da mogu cijelo radno vrijeme potrošiti na pj. kako kod vas?0
-
pajo wrote:_annie_ wrote:ja sam odustala od biranja mjesta, ali i dalje ne mogu kupiti :( ... a nije baš da mogu cijelo radno vrijeme potrošiti na pj. kako kod vas?0
-
_annie_ wrote:pajo wrote:_annie_ wrote:ja sam odustala od biranja mjesta, ali i dalje ne mogu kupiti :( ... a nije baš da mogu cijelo radno vrijeme potrošiti na pj. kako kod vas?0
-
Dirty Frankk wrote:Sinoć nisam bio na kompu pa sam se nadao da će jutros biti nešto ufišal za Udine :( ajde valjda neće to biti samo rumors.
A što se tiće majica naravno da sam razmišljao i o opciji da se obnovi Vegeta (s obzirom da je starima već izlizana a i da je novi članovi dobiju također) a razmišlajo sam i možda i o novoj majici samo ne znam da li da se i dalje držimo koncepta Hrvatski brand (Vegeta, Baltazar) ili da bude nešto drugačije ovaj put.
Ideja koja mi se motala po glavi još od zadnjeg puta (HR brand) je "KRAŠ" u kombinaciji poznate izreke "Life is like a box of chocolate, you never know what you gonna get" , PJ verzija bi bila; "Pearl jam live is like a box of chocolate, you never know what you gonna get" ili tako nešto slično. A vizualno sam to zamislio da bude otvorena bombonjera sa 30 čokolatina i da na svakom piše jedna pjesma kao set lista (koju mi možemo složiti kroz još jednu igricu tako da naš poštovani sudija opet se uhvati najdražeg posla
Jedino što ne znam baš kako ću to tehnički lijepo izvesti morat ću Davoru poslati neki lijepi Božićni poklon da ga potkupim malo i pripremim teren za njegove grafičke usluge :?
Imamo dosta vremena pa možemo razmišljati ako vi imate kakvih ideja, prijedloga i sl.
evo uzmemo sliku npr. ovakve otvorene bombonjere:
I ja bih onda uzela u Krašu rinfuzo bajadera pa ih možemo dijeliti ekipi prije koncerata
edit: ali ja bih svakako radila i novu ediciju BaltazaraPost edited by pajo on0 -
ajme meni ajme meni...ovo mi je najveca greska ikad...dakle ja sam zabrijao da su koncerti u irskoj isto festivali,aaaaaaaaa isuse boze, uzasno....
jos si brijem...irska bi super bila da nisu festivali...i cudim se cijelo vrijeme kak su svi na irsku zabrijali...sad s masnim pricam i veli mi pa to su pravi koncerti...
fak, fak, fak!
pa eto, jel mozda ima netko viska karata za irsku? ili da pratim 10c goods, mozda se pojave?
ili sutra kupujem GA.
:oops: :oops:0 -
Totalno sam mu poremetio dan.. Nije ni slutio šta ga čeka kad se ujutro brijao pred ogledalomOh when I was a kid oh how magic it seemed
ajaj, killroy, treba preživjeti tu katastrofu
ja ne uspijevam kupiti ovaj dublin, možda ćemo morati pokušati nekim alternativnim metodama...0 -
killroy wrote:ajme meni ajme meni...ovo mi je najveca greska ikad...dakle ja sam zabrijao da su koncerti u irskoj isto festivali,aaaaaaaaa isuse boze, uzasno....
:crazy: da se ne radi o ozbiljnoj stvari kao sto je PJ, stavio bi veliki LOL.. a vec sam se pitao o cemu ti pricas i zasto kalkuliras s koncertima
ajd nadam se da ces ubosti karte.. :thumbup:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Iva: Killroy, imam samo za reć :( :( :(
a karte za Dublin sam trenutno najjeftinije našla dva komada za 300€ na ovom siteu: http://www.viagogo.co.uk/Concert-Ticket ... PCID=1AWIN
mislim da je to sve Ticketbastard kriv, a rekla bih i da nije prvi put da stave onak' 3 i pol karte po običnoj cijeni, a sve ostale puste odmah na svoje preprodavačke sajtove. anyway, našli bumo nekak...uvijek se nađu karte...treba bit pozitivan, tako nalaže šefica puta aka jurasica0 -
Hm... Sad mi palo nesto na pamet..
Imam frenda koji slusa PJ dovoljno duboko da bi potegnuo do irske.. I guess what.. tamo ima tetku i sestricnu.. I to u Dublinu.. Probat cu iskoprcat nesto od njega.. Cak je bio i radit tamo na 6mj u trgovini kod njih i bilo mu je fantasticno.. vidis vidis..
Domagoj i ja smo se složili da ubadamo 10c kartu za Udine/Zagreb (što god prije objave), a onda na miru pokušavamo doć do karata za otok.. bez stresa.. Naravno da nam samo 1 koncert neće biti dovoljan, ali bolje išta nego ništa..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Ma svjestan sam toga.. Ruke same bježe na ta slova na tipkovnici :?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
pajo wrote:a karte za Dublin sam trenutno najjeftinije našla dva komada za 300€ na ovom siteu: http://www.viagogo.co.uk/Concert-Ticket ... PCID=1AWIN
kak jadno :wtf:Standing on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads