Pearl Jam in Zagreb!

Options
19059069089109111290

Comments

• shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Ej sid jel voli ed tenis?? ;)
    ljudi pa kak sad to oni misle?? ja se sad nemrem odlucit di bi!!
    iako me naravno mami berlin ljeti ;D
    ful me zanimaju jos di ce bit prije i poslije berlina. a i irska fakat zvuci fora hmmmm :shock:
  • Wow imamo 2 dana za odlučit, malo više vremena nego zadnji put.
    Dublin i Belfast su sigurno u igri, Berlin 95% a za ostalo čekam da se sve popuni pa onda pada zadnja odluka.

jedino mi je malo žao što nepočinju sa festivalima da se tamo zagriju i da za kraj rasture na solo koncertima nego obrnuto ali nema veze.

Ništa od Italije :(
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Meni ovaj 6. i 9.7. baš miriše na italiju.. Usput između belgije i portugala.. Dobro, nije baš usput po pravcu, al kužite me :) Možda neka Španjolska.. Moram priznat da na Werchteru svake godine svira hrpa odličnih bendova i da ću bit u velikom iskušenju otić tamo na 4 dana ako budu bendovi kao što su bili prošlih godina.. A nema razloga da ne budu.- Vidjet ćemo.. Zasad čekam još ova 4 TBD datuma..
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • masni
    E da, i kolike su šanse da se od 365 dana u godini potrefe 2 koncerta PJ u europi i najbolji festival kod nas (inmusic) na iste dane?! A siguran sam da će inmusic bit još bolji nego lani..
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    siljo wrote:
    pa mislim da ce na vecini koncerata biti pokoja CRO majica :)

mozemo neki nogomet zaigrat pred dvoranama ;)

Gordan: Ja cu definitivno u garderobi imati CRO dres, pa kad nas vec nema u JAR-u, mozemo napraviti svoju repku i izazvat kolege iz 10c. I zajedno se s Ircima jadat kaj nismo va Afrika. Iako, da je nama Henry (sramim se sto igra u Barçi :oops: ) napravio ono kaj je njima, mi bi vjerojatno poslali posebne odrede da mu odsjeku onu lijevu ruku i ritualno je na Jelacic placu zabili na banov mac.
  • _annie_
    Gordan: Hocemo li se upustati u proizvodnju novih majica ili ce Baltazar opet biti u igri? Ako je Baltazar, mozemo i mi (pre)kasno ukljuceni Samoborci racunati da cemo ih moci dati napraviti? PLEASE :P ;)
  • see u there Croatian Mafia :mrgreen:
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    he he... izgleda da u irsku i londres ide i veseli trojac... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    see u there Croatian Mafia :mrgreen:

You bet! :mrgreen:
  • pajo
    jurasica wrote:
    he he... izgleda da u irsku i londres ide i veseli trojac... :)
    Izgleda da je Tonka carica svemira! Hoce ic i na koncerte ili samo u sightseeing...znamo da ima opremu u vidu PJ bodića :mrgreen::D
  • _annie_
    klari nije mogla proći nezapaženo naša euforija pa je već pitala može li s nama :mrgreen:
    ali nekako mi još nije za koncerte... iako mi je već zadnjih par godina definitivno za zajednička putovanja i dosta smo je vodili sa sobom... dok je bila mala i nije mogla uživati u putovanju, ostavljali smo je doma. blažena dobra logistika :D
    mislim da ćemo ipak još koju godinu na koncerte bez nje :)
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    pa mislim da tonček ne bu ovaj put išla na koncerte... jedino ako tati ne napravimo lobotomiju... :) a što se tiče klare, pa mogao bi je viki čuvati (ako mu ne napravimo lobotomiju) :) ... ipak je klara ful kul i odraslo dijete... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Moemai
    Moemai The Netherlands Posts: 329
    bok! :lol:
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    jurasica wrote:
    pa mislim da tonček ne bu ovaj put išla na koncerte... jedino ako tati ne napravimo lobotomiju... :) a što se tiče klare, pa mogao bi je viki čuvati (ako mu ne napravimo lobotomiju) :) ... ipak je klara ful kul i odraslo dijete... :)

nek se Tonka uci pred dvoranom kak se stoji u 10c redu i kak se radi popis ;)

ja cu izgleda u irsku i uk... tjedan kasnije kad su nijmegen i berlin sam sluzbeno u njemackoj, ali na krivoj strani :?

planirate danas juriti za 10c kartama? ja si jos razmisljam, nekak mislim da cu laganini bez cjelodnevnog sjedenja pred dvoranom u inace kišnoj zemlji :mrgreen:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • _annie_
    Moemai wrote:
    bok! :lol:

Gordan: Bok i tebi, covjece iz Niskozemske.
  • _annie_
    siljo wrote:
    planirate danas juriti za 10c kartama? ja si jos razmisljam, nekak mislim da cu laganini bez cjelodnevnog sjedenja pred dvoranom u inace kišnoj zemlji :mrgreen:

Gordan: Gdje je tu zabava, ak odes u Irsku i ne pokisnes?! :mrgreen: Ja cekam k'o zapeta pracka. Brijem da ce bas za ta tri koncerta jagma za 10c karte, barem sudeci prema zanimanju u ostalim dijelovima foruma, biti hebena.
  • Ja se također najavljujem za 10c ticket utrku za Dublin Belfast i London, bit će veselo!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Moje je mišljenje da će i ova utrka proći više manje bez nekih većih problema... :mrgreen:
    - prvo, sudeći po ovogodišnjoj euro turneji kada nije bilo uopće problema sa kartama, a radilo se o otprilike jednakom broju koncerata i to slicnog tipa (osim za SBE iz razumljivih razloga)
    - drugo, mislim da 10C uspjeva, barem za ovakve high profile koncerte osigurati dovoljan broj karata za frikove (dovoljno je sjetiti se ovogodišnjih 10C lineova koji su bili like huuuge...)
    - trece, odvojena prodaja za svaki show smanjuje mogucnost problema sa resursima, a i cini se da su se na tom polju u zadnje vrijeme malo i popravili (kad se sjetim 2006. kad je 20+ koncerata krenulo odjednom ili 2007. i debakla sa Londonom, pa 2008. za NY... :x )
    - cetvrto, objavili su turneju u ponedjeljak, prodaja krece danas sto sigurno eliminira odredjen broj ljudi koji se mozda nije uspio u tako kratko vrijeme organizirat ili odlucit...

E sad, naravno ostavit cu mogucnost da sve to skupa moze ne znacit nista ako krenu problemi sa serverima (osim toga cini se da i zavidan broj amera planira potegnut preko bare)...ali nekako mislilm da ce sve biti OK... 8-):D
  • masni
    Koliko sam skuzio po stranici za london to je festival u hyde parku, jel tak? Kak to da onda prodaju karte solo za PJ? Malo mi je zbunjujuće to? Možda je kao festival od par dana, s malim brojem izvođača po danu, tipa predgrupa-dvije pa headliner..
  • pajo
    masni wrote:
    Možda je kao festival od par dana, s malim brojem izvođača po danu, tipa predgrupa-dvije pa headliner..
    Brijem da je upravo tako :)