Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Ej sid jel voli ed tenis??

ljudi pa kak sad to oni misle?? ja se sad nemrem odlucit di bi!!
iako me naravno mami berlin ljeti ;D
ful me zanimaju jos di ce bit prije i poslije berlina. a i irska fakat zvuci fora hmmmm :shock:0 -
Wow imamo 2 dana za odlučit, malo više vremena nego zadnji put.
Dublin i Belfast su sigurno u igri, Berlin 95% a za ostalo čekam da se sve popuni pa onda pada zadnja odluka.
jedino mi je malo žao što nepočinju sa festivalima da se tamo zagriju i da za kraj rasture na solo koncertima nego obrnuto ali nema veze.
Ništa od Italije
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Meni ovaj 6. i 9.7. baš miriše na italiju.. Usput između belgije i portugala.. Dobro, nije baš usput po pravcu, al kužite me
Možda neka Španjolska.. Moram priznat da na Werchteru svake godine svira hrpa odličnih bendova i da ću bit u velikom iskušenju otić tamo na 4 dana ako budu bendovi kao što su bili prošlih godina.. A nema razloga da ne budu.- Vidjet ćemo.. Zasad čekam još ova 4 TBD datuma.. Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
E da, i kolike su šanse da se od 365 dana u godini potrefe 2 koncerta PJ u europi i najbolji festival kod nas (inmusic) na iste dane?! A siguran sam da će inmusic bit još bolji nego lani..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
siljo wrote:pa mislim da ce na vecini koncerata biti pokoja CRO majica

mozemo neki nogomet zaigrat pred dvoranama
Gordan: Ja cu definitivno u garderobi imati CRO dres, pa kad nas vec nema u JAR-u, mozemo napraviti svoju repku i izazvat kolege iz 10c. I zajedno se s Ircima jadat kaj nismo va Afrika. Iako, da je nama Henry (sramim se sto igra u Barçi :oops: ) napravio ono kaj je njima, mi bi vjerojatno poslali posebne odrede da mu odsjeku onu lijevu ruku i ritualno je na Jelacic placu zabili na banov mac.0 -
Gordan: Hocemo li se upustati u proizvodnju novih majica ili ce Baltazar opet biti u igri? Ako je Baltazar, mozemo i mi (pre)kasno ukljuceni Samoborci racunati da cemo ih moci dati napraviti? PLEASE :P
0 -
see u there Croatian Mafia
"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
he he... izgleda da u irsku i londres ide i veseli trojac...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
0
-
klari nije mogla proći nezapaženo naša euforija pa je već pitala može li s nama

ali nekako mi još nije za koncerte... iako mi je već zadnjih par godina definitivno za zajednička putovanja i dosta smo je vodili sa sobom... dok je bila mala i nije mogla uživati u putovanju, ostavljali smo je doma. blažena dobra logistika
mislim da ćemo ipak još koju godinu na koncerte bez nje
0 -
pa mislim da tonček ne bu ovaj put išla na koncerte... jedino ako tati ne napravimo lobotomiju...
a što se tiče klare, pa mogao bi je viki čuvati (ako mu ne napravimo lobotomiju)
... ipak je klara ful kul i odraslo dijete...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
bok!
0 -
jurasica wrote:pa mislim da tonček ne bu ovaj put išla na koncerte... jedino ako tati ne napravimo lobotomiju...
a što se tiče klare, pa mogao bi je viki čuvati (ako mu ne napravimo lobotomiju)
... ipak je klara ful kul i odraslo dijete... 
nek se Tonka uci pred dvoranom kak se stoji u 10c redu i kak se radi popis
ja cu izgleda u irsku i uk... tjedan kasnije kad su nijmegen i berlin sam sluzbeno u njemackoj, ali na krivoj strani :?
planirate danas juriti za 10c kartama? ja si jos razmisljam, nekak mislim da cu laganini bez cjelodnevnog sjedenja pred dvoranom u inace kišnoj zemlji
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:planirate danas juriti za 10c kartama? ja si jos razmisljam, nekak mislim da cu laganini bez cjelodnevnog sjedenja pred dvoranom u inace kišnoj zemlji

Gordan: Gdje je tu zabava, ak odes u Irsku i ne pokisnes?!
Ja cekam k'o zapeta pracka. Brijem da ce bas za ta tri koncerta jagma za 10c karte, barem sudeci prema zanimanju u ostalim dijelovima foruma, biti hebena. 0 -
Ja se također najavljujem za 10c ticket utrku za Dublin Belfast i London, bit će veselo!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Moje je mišljenje da će i ova utrka proći više manje bez nekih većih problema...

- prvo, sudeći po ovogodišnjoj euro turneji kada nije bilo uopće problema sa kartama, a radilo se o otprilike jednakom broju koncerata i to slicnog tipa (osim za SBE iz razumljivih razloga)
- drugo, mislim da 10C uspjeva, barem za ovakve high profile koncerte osigurati dovoljan broj karata za frikove (dovoljno je sjetiti se ovogodišnjih 10C lineova koji su bili like huuuge...)
- trece, odvojena prodaja za svaki show smanjuje mogucnost problema sa resursima, a i cini se da su se na tom polju u zadnje vrijeme malo i popravili (kad se sjetim 2006. kad je 20+ koncerata krenulo odjednom ili 2007. i debakla sa Londonom, pa 2008. za NY... :x )
- cetvrto, objavili su turneju u ponedjeljak, prodaja krece danas sto sigurno eliminira odredjen broj ljudi koji se mozda nije uspio u tako kratko vrijeme organizirat ili odlucit...
E sad, naravno ostavit cu mogucnost da sve to skupa moze ne znacit nista ako krenu problemi sa serverima (osim toga cini se da i zavidan broj amera planira potegnut preko bare)...ali nekako mislilm da ce sve biti OK... 8-)
0 -
Koliko sam skuzio po stranici za london to je festival u hyde parku, jel tak? Kak to da onda prodaju karte solo za PJ? Malo mi je zbunjujuće to? Možda je kao festival od par dana, s malim brojem izvođača po danu, tipa predgrupa-dvije pa headliner..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.2K The Porch
- 279 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.3K Flea Market
- 39.3K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads