Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
_annie_ wrote:Gordan: Koji bi festivali mogli biti u pitanju? Slažem se s Masnim za InMusic
, ali nekako mi se čini da mi to za naših života nećemo doživjeti. Možda dođu na Glastonbury? U2 su potvrđeni kao hedlajneri, pa sam mislio da bi im se dečki rado pridružili. Jedini je bed što su karte već rasprodane
Jeste dobili mail za rasprodaju Menarta, Aquariusa i ostalih? Možda bi mogli tamo organizirati neko spontano druženje. Znam da je u tjednu, ali ako ima volje...
sto se tice PJ-a...hm...vidjet cemo"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ja ću sigurno pohodit tu rasprodaju pa se možda i vidimo.. Odlično su se to dosjetili..
A pazite ovu nesreću.. Pričali smo već kako je jesen bogata koncertima, pa su tako 3 koncerta na današnji dan (čet) trebala biti održana u boogaloou (Mando Diao), tvornici (Neno Belan) i ksetu (Nenormalni balašević tribute band) na koja sam htio ić.. Na žalost, svi su bili isti dan pa sam morao odabrati jednog i to je bio naravno najrjeđi od gore navedenih - mando diao.. I sve super, nabrijavam se sa setlistama za koncert već 2 dana kad ono prije sat vremena objave da je mando diao odgođen jer se pjevač srušio jučer na koncertu u beču (nešto kao depeche) i da je daljnja europska turneja odgođena.. Ajd bar nije otkaz nego odgođen. Nesreća leži u tome što su ova druga 2 koncerta rasprodana tako da će danas biti "alkar marin - u ništa"..
Šteta.. Al ajd sreća u nesreći je ta da i nenormalni balašaveć i neno belan imaju druge koncerte zbog velikog interesa (to je nešto počelo bit ozbiljno i kod nas očito) u nedjelju 29.11. (nenormalni u ksetu) i suboru 12.12. (neno belan u tvornici).. Čisto malo informacija ako netko želi ić..
PozdravOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Evo za Niku jučer sa svirke
If You Want Blood (You've Got It) (AC/DC)Oh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:Evo za Niku jučer sa svirke
If You Want Blood (You've Got It) (AC/DC)
Zakon, genijalno!! Da sam to čuo live morali bi hitnu zvati.
Bootleg mast haveCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
i hope they visit u 2010...+ the road easy after Zagreb to Athens"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
dimitrispearljam wrote:i hope they visit u 2010...+ the road easy after Zagreb to Athens
Or from Athens to Zagreb!!I am mine!0 -
I might be coming to Hrvatska next year.
Hope they play in Zagreb in Summer 2010.
Vidimo se ako dodjem.Adelaide 17/11/2009, Melbourne 20/11/2009, Sydney 22/11/2009, Melbourne (Big Day Out Festival) 24/01/20140 -
Deal!Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Titanium wrote:dimitrispearljam wrote:i hope they visit u 2010...+ the road easy after Zagreb to Athens
Or from Athens to Zagreb!!"...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
"..That's One Happy Fuckin Ghost.."
“..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”0 -
Whichever route they choose, we'll be more than glad to see you all there!0
-
Danas sam imao malo vremena za bacanje pa sam napravio statistiku pjesama sa svih koncerata na kojima sam bio.
Koncerti: 15
Songs: 96
Cover: 24
Total: 120
Alive - 14
Even Flow - 13
Do The Evolution - 13
Small Town - 11
Given To Fly - 11
Corduroy - 11
Black - 10
Better Man - 10
Severed Hand - 10
Wanted List Song
Ocean
Garden
WMA
Satan's Bed
Off He Goes
Around Band
No Way
Off The Girl
Can't Keep
i naravno ostatak Backspacera
Bring 2010 EuroTourPost edited by Dirty Frankk onCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Znači, u 3 god si bio na 10 koncerata
Tj 2 godine turneje.. Nice
Potpuno te podržavam u prijedlozima Garden, WMA, Off He Goes, No Way.. Neću sad dodavat nove jer bi se lista produljila, ali recimo od covera bih konacno htio cut crazy mary, a jos vise recimo masters of war..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Iva: dolazi li danas netko na općenarodno događanje u Kino Europa? pajo i ja se nalazimo sa Sid i Jurasicom u 17,15h ispred kina pa tko voli nek' izvoli...0
-
Pearl Jam in Šibenik?
Iva: evo jedna iz kategorije 1. april:
nabasala ja danas na ovu vijest: http://www.index.hr/xmag/clanak/poznati ... 62641.aspx pa javljam odmah paji da nek' si zamisli kak bi to bilo da momci u sklopu svojih festivalskih posjeta svrate u Ižbenik! Zamislite samo to! LOL!
Kaže pajo meni na to:
Već čujem Eda:
"Želijo bi nazdraviti...Šššššii-bi-niku..."Post edited by pajo on0 -
Ja bih mogao nabacit cameo ulogu u epizodi..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Šteta što nisam uspio predsjednika pozdravit unutra.. Žurilo nam se, a njegova ćela nikako da izviri van
vjerojatno je sagnuto prebirao po cdima kojih je stvarno bilo - i jeftinih i različitih.. Ja sam doma otišao s Lakom i Majkama Unplugged. Rekli su da će zalihe koje su danas prodali sutra popuniti s novijim naslovima, pa se možda i sutra zaletim tamo.. Jedino im je malo organizacija loša, kao da nisu očekivali toliko ljudi pa su nekako sve skučili što nije bilo baš najprihvatljivije..
Ajd bar sam vidio Sid i IvuŽivjele
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
I&M: osim dana objave da Sziget dolazi u Šibenik, danas je i dan kad obilježavamo ročkas najdražeg nam sudije! nek' nam živi dugo i bude zdrav i bit će uvijek igara za nas raju!
sve najbolje Tomislave!0 -
pajo wrote:I&M: osim dana objave da Sziget dolazi u Šibenik, danas je i dan kad obilježavamo ročkas najdražeg nam sudije! nek' nam živi dugo i bude zdrav i bit će uvijek igara za nas raju!
sve najbolje Tomislave!
pridružujem se čestitkama velečasnom nam sudiji uz želju da mu i drugo dijete bude kuuuul ko prvo!!!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Takodjer, sretan rodjendan Snih! Uzivaj u danasnjem danu i da imas inspiracije ove godine za jos najmanje 10 sado-mazo igara. Zanimljivo ih je pratit vjerojatno isto kolko i sudjelovat u njima0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music