Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Pozdrav svima
Ja ću najvjerovatnije propustiti opet taj roštilj, nažalost. Dolazimo u ZG 1 ili 2.7 ali samo preko aerodrama trebali bi imati izložbu u Portugalu, nešto preko Hrvatske ambasade još dogovaramo detalje, nadam se da će uspjeti. Bit će kratko ali slatko i to bez djece...fešta!!!
Sve najbolje masnome na diplomskom i potatosici na praksi u Južnoj Americi...to mora biti super uzbudljivo i zanimljivo.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Jos jedna mala vijest s moje strane i onda kao idem ja malo u Juznu Ameriku skakutat po Aconcagui
..Super, genijalno, ja bi!! I naravno da zelim razglednicu, ali ne tamo neku iz Ria s isusovim kipom u prvom planu nego iz neke zabiti usred Amazone
masni, diplomski..vau, super, zakon, cestitam..
Sutra Hartera i Klaxonsi otkazali, nije fer, taman su mi usli u uho i postali dobri. A situacija s Depeche Mode i sutnjom benda i organizatora oko novog datuma ili konacnog otkazivanja je vec malo ruzna, neprofesionalno mi je to nekako.
I Kaka i Christiano Ronaldo odose u Real, mislim ovaj drugi jos nije sigurno ali ne sumnjam da hoce. Cifre koje su u igri ne zelim ni spominjati, gdje je nestao sport? Odvratno, al neka, nadam se da ce opet napraviti Los Galacticos ekipu za cetvrtfinale lige prvakaDeath or glory!0 -
nemam ništa pametno za reći, ali smo pali na 2 stranu pa nas vraćam gore!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Supruga mi ostvaruje svoje grungerske snove iz mladosti
...jedan dan na Alice in Chains, a drugi na PJ
...
Danas smo si uboli karte za AIC koji sviraju u Amsterdamu dan prije PJ-a u Rotterdamu...sad jos trebamo probat i doci do Amsterdama na vrijeme...
Živjela nizozemska željeznica!0 -
pajo wrote:Supruga mi ostvaruje svoje grungerske snove iz mladosti
...jedan dan na Alice in Chains, a drugi na PJ
...
ali to je fakat nevjerovatno...joooj kako će vam dobro biti... i još idete u amstač...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
al nema laynea. meni aic više nije to.. zapravo, nisam ih ni slušala s novim pjevačem0
-
evo samo da nas izvucem iz ponora...jako zanimljiv Baltimore 1
Set list (unconfirmed): Walking the Cow, (Brain Damage intro) Sometimes, Don't Be Shy, I Am Mine, I'm Open, Man of the Hour, Gone, Far Behind, No Ceiling, Guaranteed, Rise, Broken Hearted, Soon Forget, Atlantic City, Driftin', You've Got to Hide Your Love Away, Small Town, Porch
1st Encore: Society (with Jerry Hannan), Golden State (with Eliza), New Song, Arc (stopped), I am a Patriot
2nd Encore: Santa Cruz (with Liam Finn), Hard Sun (with Liam Finn)
Arc je navodno naprasno prekinuo jer 'didn't want to fake it'.Death or glory!0 -
Nisam imao pojma da AIC ima novog pjevaća i da sviraju live...u svakom slučaju mrak turneja. Lagano zagrijavanje i to Amsterdam, nikako još da me put odvede tim kanalima, moram požuriti dok još nisam previše ostario i dok još ima što za dimit kod narančastih
Ja ću za te dane šetat Berlinom sa ženom i Janom, jučer smo obavili smještaj, rezervirali u nekom apartmanu tako da je sad sve spremno, samo treba krenut.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Pozdrav od mene. Ovaj vikend je Hartera rasturila...festival nas tu u Ri. Anamarija bila lani, pa zna kako je dobro, al svake godine sve bolje...
I ja bi na AIC, al nisam bas organizacijski nastorojena ovih dana pa cu malo pocekat jos...
Ne pratim uopce Edovu mini turneju sta je sad bas tamo...al danas mi nova pjesmica stigla na mail pa slusam...tko hoce nek se javi."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Ne pratim uopce Edovu mini turneju sta je sad bas tamo...al danas mi nova pjesmica stigla na mail pa slusam...tko hoce nek se javi.0
-
moze meni isto ta nova pjesmica na mail :?:
ja bi isto rado pogledao aic, ali nije mi usput tako da nis. iako mi je sve to nakon Layne-a blago samaranje mrtvog magarca. Ne znam, onakva licnost je nezamjenjiva, znam da je to stoput prozvakana tema ali opet. Malo sam poslusao tog Duvalla na youtube-u i nimalo mi se ne svida. Ali da su mi negdje usput sigurno bi ih otisao pogledatiDeath or glory!0 -
može i meni, priti pliz!
anajuras na jahuu!
moze i meni
?
<!-- e --><a href="mailto:betterman92@gmail.com">betterman92@gmail.com</a><!-- e -->...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
http://www.rirock.com/rirock-novosti/on ... purgeraju/
Ako imate vremena, odite sutra na ovo. Upad je nis, samo do tamo treba doc, popit cugu i razvalit se. GENIJALAN BAND! Vjerujte mi, necete pozalit."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Rijeka wrote:ja bi isto rado pogledao aic, ali nije mi usput tako da nis. iako mi je sve to nakon Layne-a blago samaranje mrtvog magarca. Ne znam, onakva licnost je nezamjenjiva, znam da je to stoput prozvakana tema ali opet. Malo sam poslusao tog Duvalla na youtube-u i nimalo mi se ne svida. Ali da su mi negdje usput sigurno bi ih otisao pogledatijurasica wrote:ti razumeš što edo pjeva? zgodan je pjesmuljak ali sklonija sam onoj got some...cropdustress wrote:http://www.rirock.com/rirock-novosti/one-piece-puzzle-u-purgeraju/
Ako imate vremena, odite sutra na ovo. Upad je nis, samo do tamo treba doc, popit cugu i razvalit se. GENIJALAN BAND! Vjerujte mi, necete pozalit.0 -
bok ljudi...
malo cu oftopicariti... opet
friend u cetvrtak 25.06. (praznik) organizira 2. kros utrku "Volim trčanje" na nasipu kod bocarskog doma... bit ce fora program sa nekoliko razlicitih utrka (npr. utrka djece do 2god na 20m), sluzbeni DJ M.I.L.E. (ako je netko isao na Groodanje, zna tko je to), razne nagrade sponzora (Adidas, DM...) i tako dalje i tako blize...
dijelit ce se super cool staklene medalje izrađene u Dubrovniku kod jednog naseg poznaNIKA
startnine su stvarno simbolicne, a dio love ide u zakladu Ana Rukavina...
ako nemate pametnijeg posla, a taj ste dan u Zagrebu, svratite na malo trcanja ili barem na kavu i malo friškog savskog zraka...
detalji: http://www.utrke.net/page.php?stranica= ... utrke=1006
mah..Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:bok ljudi...
malo cu oftopicariti... opet
friend u cetvrtak 25.06. (praznik) organizira 2. kros utrku "Volim trčanje" na nasipu kod bocarskog doma... bit ce fora program sa nekoliko razlicitih utrka (npr. utrka djece do 2god na 20m), sluzbeni DJ M.I.L.E. (ako je netko isao na Groodanje, zna tko je to), razne nagrade sponzora (Adidas, DM...) i tako dalje i tako blize...
a prekrašno! supr zvuči i da još nije trčanje u pitanju, bilo bi mi još zanimljivije...enivej, mi smo na moru, tako da ništa od nas, ali vi se dobro zabavite... nego, kad ćemo mi na kavu, jesi zaboravio? i meho, kaj je s njim?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads