UNABLE TO POST PICTURES USING THE APP

The JugglerThe Juggler Behind that bush over there.Posts: 36,088
Anyone else experiencing this? I get that blue line indicating that the picture is loading....and then the blue line never goes away and the picture never posts. 

It’s been happening for months now. 
chinese-happy.jpg

Comments

  • WobbieWobbie Posts: 25,760
    user error.
    If I had known then what I know now...

    Vegas 93, Vegas 98, Vegas 00 (10 year show), Vegas 03, Vegas 06
    VIC 07
    EV LA1 08
    Seattle1 09, Seattle2 09, Salt Lake 09, LA4 09
    Columbus 10
    EV LA 11
    Vancouver 11
    Missoula 12
    Portland 13, Spokane 13
    St. Paul 14, Denver 14
    Philly I & II, 16
  • deadendpdeadendp Northeast OhioPosts: 9,149
    Wobbie said:
    user error.

    I believe so. 
    2014: Cincinnati
    2016: Lexington and Wrigley 1
  • The JugglerThe Juggler Behind that bush over there.Posts: 36,088
    Are you gents using the pjstat tracker app? 
    chinese-happy.jpg
  • deadendpdeadendp Northeast OhioPosts: 9,149
    Are you gents using the pjstat tracker app? 
    I'm not a gent!  :smiley:  

    Don't use PJStat Tracker App.  
    2014: Cincinnati
    2016: Lexington and Wrigley 1
  • The JugglerThe Juggler Behind that bush over there.Posts: 36,088
    deadendp said:
    Are you gents using the pjstat tracker app? 
    I'm not a gent!  :smiley:  

    Don't use PJStat Tracker App.  
    My apologies, ma'am. 
    chinese-happy.jpg
Sign In or Register to comment.